Wigan 'yükselt' dedi! - Dünya Transferler

Wigan "yükselt" dedi!

Aston Villa'nın, 25 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu için Wigan'a yaptığı 10 milyon sterlinlik teklif beğenilmedi.

calendar 18 Temmuz 2011 14:57
Haber: Sporx.com dış haberler
Wigan 'yükselt' dedi!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Paylaş:

İngiltere Premier League takımlarından Aston Villa'nın, Wigan'ın yıldızı Charles N'Zogbia için yaptığı 10 milyon sterlinlik teklif reddedildi.

Skysports'da yer alan haberde; Premier Lig'de birçok takımın gözdesi olan N'Zogbia için Aston Villa'nın yaptığı teklifin geri çevrildiği belirtildi.

Stewart Downing ve Ashley Young gibi yıldız isimlerini satarak kasasını dolduran Aston Villa'nın, N'Zogbia transferini sonlandırabimesi için rakamı yükseltmesi gerektiğinin altı çizildi.

25 yaşındaki Fransız oyuncu 2009 yılında Newcastle United'dan 6 milyon sterlin karşılığında Wigan'a transfer olmuştu. Burada gösterdiği performansla dev kulüplere göz kırpmayı başaran yetenekli oyuncu, Fransız Milli takımında da 2 kez forma giydi.
YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam