Slavia Prag - Ajax

Tarih: 03/10/2024 19:45 Lig: UEFA Avrupa Ligi
03/10
19:45
MS 1
1.82
MS 0
3.17
MS 2
3.07
Tümü
+56
Emre Özyanık

Emre Özyanık

Dinamo Moskova, geçen yılda önemli yıldızları takıma kazandırmış fakat bir türlü istenilen sonuçları almakta zorlanmıştı. Bu sezonda Misimovic transferiyle özellikle Kuranyi, Voronin ve Kokorin'den sonra oldukça güçlenmiş oldular. Moskova derbisinde Lokomotiv'e karşı savunmada yapılan hatalardan dolayı 3-0 geriye düştükleri maç onlar için şok bir başlangıç oldu. Daha sonra Misimovic'in oyuna girmesiyle hareketlenip skoru 3-2 yapmayı başarsalar da süre yetmedi ve ilk maçlarında yenilgiyle tanıştılar.
 
Rostov ise Spartak Moskova'yı 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek adeta şaşırtıcı bir sonuç aldı. Özellikle Adamov attığı gollerle takımına hayat verirken, Rostov, oynadığı ofans futbolla ilk maçından göz doldurmayı bildi. Hücum yaparken savunmada da son derece temkinli olup bilinçsizce oynamadılar. Rostov, mevcut kadrosuyla ligde çok canlar yakalabilecek bir ekip.
 
Gerek Dinamo Moskova gerek Rostov bu 90 dakikada skor bulacaktır. Dinamo Moskova'nın savunma zaaflarını değerlendirebilecek son vuruşlarda etkili Adamov'la Kuranyi ve Voronin gibi yıldızların izleyenlere bol gol seyrettirmesini bekliyorum.
BU MAÇA NE OYNARSIN?
 Reklam