Leipzig - Juventus

Tarih: 02/10/2024 22:00 Lig: Şampiyonlar Ligi Hakem:
02/10
22:00
MS 1
2.03
MS 0
3.03
MS 2
2.71
Tümü
+57
Emre Özyanık

Emre Özyanık

Coventry artık kendini düşme hattından uzaklaştırmak istiyor. Son oynadıkları Doncaster maçında bu arzularını fazlasıyla gösterdiler. Maçtan notlar verecek olursak, Coventry takımı maça hızlı başladı. Eastwood ile 23. dakika da öne geçen konuk ekip, daha sonrasında da Eastwood ile iki fırsattan yararlanamadı. Doncaster takımı üzerinde ki baskıyı attıktan sonra rakip kalede etkili oldu. Bir topu direkten dönen Doncaster, ikinci yarı rakibi karşısında bocalama dönemi yaşadı. Bu dakikalarda McSheffrey'in bir topu direkten oyun dışına çıkarken, bir diğer pozisyonda da Jutkiewicz yararlanamayan oyuncuydu. Maçın 84. dakikasında defansın arkasına iyi bir koşu yapan Hayter kalecinin üzerinden düzgün bir aşırtma yaparak skoru tayin etti diyebilirim. 

 

Hull takımı ise, son maçında Burnley takımına kaybetti. Çok etkili olabildikleri bir karşılaşma oynamadılar. Rakip kaleye gitmek de zorlanan ve kilidi açabilecek gol pozisyonu üretmek de zorluk çeken Hull takımı sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Bu karşılaşmada bu durumu düzeltmek için oynayacaklar. Fakat, işleri hiç de kolay olmayacaktır. 

Ben bu karşılaşma için TGS 2-3 gol bahisini öneriyorum. Ayrıca, ev sahibinde kart cezalısı Marlon King bu karşılaşmada oynayamayacak isim. 

BU MAÇA NE OYNARSIN?
 Reklam