Heynckes oyundan memnun değil - Şampiyonlar Ligi

Heynckes oyundan memnun değil

Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes, Arsenal karşısında oynanan oyundan memnun olmadığını dile getirdi.

calendar 14 Mart 2013 03:09
Haber: Sporx.com dış haberler, Fotoğraf: Reuters
Heynckes oyundan memnun değil
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Paylaş:



- SPORX DIŞ HABERLER - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk etapta 3-1'lik avantajlı bir skorla İngiltere'den ayrılmalarına karşılık Arsenal karşısında zor anlar yaşayan; fakat 2-0'lık yenilgiye rağmen tur atlayan Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes memnun değil.

'Gözleri mor' bir şekilde çeyrek finale kaldıklarını belirten deneyimli teknik adam, "bugünkü performansımızı hep birlikte eleştirmek zorundayız. Erken yediğimiz yok bizi konseptin dışına çıkardı ve ritmimizi biraz bozdu. Şaşırdığımı söyleyemem ama gerçek takımımız bu değildi; özellikle ilk yarıda" ifadelerini kullandı.

Sakin oynamayı başaramadıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Zor bir maçtı ve 2-0 kaybettik. İlk maçı kazandığımız için şanslıyız ve bu skor bizi ileriye taşıdı.


Bavyera ekibinin başkanı Karl-Heinz Rummenigge de şanslı tarafın kendileri olduğunu, Basitan Schweinsteiger ve Franck Ribery'nin yokluklarının takımı etkilediğini dile getirdi.

YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam