Galatasaray anlaştı, İstanbul'a getiriyor: El Chadaille Bitshiabu

Galatasaray, El Chadaille Bitshiabu'nun transferi için RB Leipzig ile anlaşma sağladı. Genç stoper, sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildi.

SPORX AI BAKIŞI
Açık
calendar 01 Eylül 2026 13:14 | Son Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2026 00:30
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: Imago
Galatasaray anlaştı, İstanbul'a getiriyor: El Chadaille Bitshiabu
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (36)
Google News
Galatasaray, Leipzig forması giyen 21 yaşındaki Fransız stoper El Chadaille Bitshiabu'nun transferi için son aşamaya geldi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Galatasaray, Bitshiabu'nun transferi için Leipzig ile anlaşma sağladı. Bitshiabu, sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul'a davet edildi.

TRANSFERİN ŞARTLARI

Sky'da yer alan habere göre, Galatasaray, genç futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kdarosuna katacak. Galatasaray, Bitshiabu'nun kiralık transferi için Leipzig'e 2 milyon euro ödeyecek ve genç oyuncunun satın alma opsiyonu 25-30 milyon euro arasında olacak.

İSTANBUL'A GELİYOR

Bitshiabu, Galatasaray'a transferini tamamlamak için İstanbul'a gelecek.

LEIPZIG'TE 14 MAÇTA OYNADI

21 yaşındaki Fransız stoper Bitshiabu, geçen sezon Leipzig forması altında 14 maçta süre bulmuştu.

Leipzig ile sözleşmesi 2029 yılına kadar devam eden genç savunma oyuncusunun, güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.





Tümü
 Reklam