G.Saray tribününde 'gizemli' bir at var..

Galatasaray tribünlerinde yer alan bir pankarttaki at maçın ardından taraftarlarca en çok konuşulan konulardan biriydi.

calendar 23 Şubat 2014 09:12
Haber: Sabah
G.Saray tribününde 'gizemli' bir at var..
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Paylaş:

Cumartesi gecesi oynanan derbide Galatasaraylı taraftarlar, maç öncesi tribünde özel bir koreografi sergiledi.

Şovda, tribünün üst katı açılan kartonlarla sarı-kırmızı renklere bürünürken, orta kısımda Galatasaray Lisesi'nin kuruluş yılı olan 1481 ile kulübün kuruluş yılı olan 1905'in bulunduğu pankart yer aldı. Pankartlar arasında en ilginç olanı ise 'AT' resimli olandı.

Taraftarların, Beşiktaş'a 2010- 2011 sezonunda kazandıkları Türkiye Kupası sonrası ortaya çıkan tapelerde, 'İbrahim Akın'a at verildiği iddiası' ile Cenk Tosun transferinde Gaziantepspor ile yaşanan 'at hırsızı' polemiğine gönderme yaptıkları öne sürüldü.

Türkiye'dir Galatasaray

Arena'da dün maç öncesi açılan dev pankartın üzerinde Türkiye haritası ve "Türkiye'dir Galatasaray" ifadelerine yer verildi. Ayrıca, bir başka pankartta da Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası ile UEFA Süper Kupa yer ald


>>> YENİ! 5 SANİYEDE ÜYE OL, 500 TL'ye varan HEDİYE'ni AL! Kaçırmayın....

YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam