Aziz Yıldırım ve eşi! Büyük efkar ve neşe... - Fenerbahçe

Aziz Yıldırım ve eşi! Büyük efkar ve neşe...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve eşi Gonca Yıldırım uzun süren sıkıntılı günlerini önceki gece eğlendirdi.

calendar 31 Aralık 2012 12:26
Haber: Sporx.com
Aziz Yıldırım ve eşi! Büyük efkar ve neşe...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
- SPOR MAGAZİN - Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve eşi Gonca Yıldırım dün Günay Restaurant'taydı.

Günay'da dün Türk Sanat Müziği solisti Aslı Hünel ve duygulu şarkıların sevilen yorumcusu Ferhat Göçer sahne aldı. Aziz Yıldırım, eşi, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Ersoy ve dostlarıyla birlikte gece 01.00'e doğru Günay'a geldiler.

Akşam magazin servisinin edindiği bilgiye göre, tahliye olduktan sonra ilk kez bir eğlence mekanında görülen Yıldırım'ın son derece neşeli ve keyifli olduğu gözlendi.



YILDIRIM İLE ŞENSES 4 KEZ KUCAKLAŞTILAR

Eşi Lale Hanım'la birlikte Ferhat Göçer'i dinleyen ünlü sanatçı Adnan Şenses, Aziz Yıldırım'ın masasına giderek boynuna sarıldı. Yıldırım ile Şenses, tam 4 kez birbirlerini kucakladılar.

Fenerbahçe taraftarı olan ve geçen yıl önemli sağlık sorunlarıyla mücadele eden Adnan Şenses ile bir yıl cezaevinde kalan Aziz Yıldırım birbirlerine 'geçmiş olsun' dedikten sonra ayakta bir süre sohbet ettiler.

O sırada sahnede bulunan Ferhat Göçer, Yıldırım Aziz Yıldırım ve dostlarına, 'Aziz Başkan Hoş geldiniz. İyi ki geldiniz şeref verdiniz' diye seslenirken Günay'ın müşterileri bu sürpriz konuğu coşkuyla alkışladılar.



EŞİ, BAŞKAN'IN SAÇLARINI OKŞADI

Aziz Yıldırım, Ferhat Göçer'in 'Cennet' şarkısını eşine sarılarak dinledi. Gonca Hanım zaman zaman şarkılara oturduğu yerden eşlik ederken, ara sıra saçlarını okşayarak, sırtını sıvazlayarak kocasına şefkat gösterisinde bulundu.

Ferhat Göçer, Adnan Şenses'i sahneye davet edince, ünlü sanatçı Aziz Yıldırım için Neşet Ertaş'tan 'Neredesin Sen' isimli şarkıyı okudu. Şarkı bitince Yıldırım, Şenses'i ayağa kalkarak alkışladı. Çok mutlu ve neşeli oldugu gözlenen Başkan Yıldırım, Ferhat Göçer'in seslendirdiği son zamanların sevilen Karadeniz türküsü 'Hayde'ye alkışlarıyla karşılık verdi.



ŞENSES'TEN, 'NEDEN SAÇLARIN BEYAZLANMIŞ ARKADAŞ'

Ferhat Göçer ile orkestrasındaki müzisyenler dün gece sahnede kalma rekoru kırdılar. Normalde Günay sahnesinde 2 saat program yapan Göçer, bu kez tam 3,5 saat sahnede kalıp bir rekora imza attılar.

Adnan Şenses mikrofonu ikinci kez eline aldığında Aziz Yıldırım için 'Neden Saçların Beyazlanmış Arkadaş', 'Uzun Olur Gemilerin Direği', 'Ham Meyveyi Kopardılar Dalından', 'Senin Olmaya Geldim' ve 'Kalamış' şarkılarını peş peşe söyledi.

İbrahim Tatlıses'in de bir dönem çok sık seslendirdiği 'Yalan' isimli şarkıda ise Ferhat Göçer ile Adnan Şenses düet yaptı. Günay'ın konukları bu müstesna dakikaları cep telefonlarıyla kayıt ettiler.



YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam