Aziz Yıldırım İzmir Atatürk'te - Fenerbahçe

Aziz Yıldırım İzmir Atatürk'te

Fenerbahçe'nin İzmir'de Elazığspor ile karşı karşıya geldiği mücadeleyi sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'da tribünden izledi.

calendar 18 Ağustos 2012 23:28
Haber: AA
Aziz Yıldırım İzmir Atatürk'te
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Paylaş:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, müsabakayı Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ile izledi.

Yıldırım, 1 sezon aradan sonra Fenerbahçe'nin 2012-2013 sezonundaki ilk lig maçını tribünden takip etti. Ligde en son 22 Mayıs 2011'de Sivasspor-Fenerbahçe maçını izleyen Yıldırım, stada geldiğinde Fenerbahçeli taraftarlardan yoğun destek gördü.

KALE GENÇ MERT'İN

Geçen sezon 4 Türkiye Kupası ve 2 Süper Lig maçında forma giyen 23 yaşındaki Mert Günok, kariyerindeki 6. Süper Lig maçına çıktı.

Genç kaleci daha önce 2010-2011 sezonunda Manisaspor ve Trabzonspor, geçen yıl da Samsunspor ile Mersin İdmanyurdu maçlarında ilk 11'de mücadele etmişti.

Fenerbahçe, Mert Günok'un kalede tamamladığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.


>>> YENİ! 5 SANİYEDE ÜYE OL, 500 TL'ye varan HEDİYE'ni AL! Kaçırmayın....

YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam