Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gelecek sezon orta saha rotasyonunu güçlendirmek için iki büyük yıldıza transfer listesinde yer verdi.
Manchester City'de başlayan ve önümüzdeki yaz sezonunda da devam etmesi beklenen kadro dönüşümü neticesinde gelecek planları arasında yer almayan İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın listesinde yer alıyor.
34 yaşındaki yıldızın, özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında tecrübesi, kalitesiyle büyük etki yaratacağına inanan Okan Buruk, yönetimden transfer için ricacı oldu.
Galatasaraylılığıyla bilinen İlkay Gündoğan'ı transfer etmek fikrine sıcak bakan Dursun Özbek yönetimi, bu talebe onay verdi.
Okan Buruk'un orta saha için istediği zorlu hedef ise Granit Xhaka... İsviçreli oyuncuyu uzun süredir takip eden ve hayran olan Okan Buruk, bu transferi istiyor ancak hiç kolay değil.
Leverkusen'de takımın liderlerinden biri olan ve Xabi Alonso'nun her maç ilk 11'inde yer alan Granit Xhaka'nın sözleşmesi de 2028 yazında sona erecek.