Arama Logo

Fenerbahçe'nin Süper Lig'den hedefi: Taha Altıkardeş!




5
FENERBAHÇE'DEN SAVUNMAYA TAKVİYE
Fenerbahçe'de Süper Lig ekibi Göztepe'den savunma hattına sürpriz bir takviye gündeme geldi.
FENERBAHÇE'DEN SAVUNMAYA TAKVİYE
4
FENERBAHÇE TEMKİNLİ DAVRANIYOR
Fenerbahçe sezon sonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler savunma bölgesinde yaşanan sakatlıklardan dolayı temkinli davranıyor. Ayrıca sezon sonu bu bölgede ayrılacaklar olmasından dolayı da bir hayli planlı.
FENERBAHÇE TEMKİNLİ DAVRANIYOR
3
FENERBAHÇE TAHA ALTIKARDEŞ'İ TAKİBE ALDI
Bu sebepten ötürü Fenerbahçe yönetiminin Göztepe forması giyen genç stoper Taha Altıkardeş'i takibe aldığı öğrenildi. 21 yaşındaki stoper, 1.90 boyunda ve güçlü bir fiziğe sahip. Fenerbahçe, bu transfer için İzmir ekibine 3 milyon Euro bonservis vermeyi gözden çıkardığı öne sürülüyor.
FENERBAHÇE TAHA ALTIKARDEŞ'İ TAKİBE ALDI
2
ÜST ÜSTE SAKATLIKLAR YAŞADI

Bursaspor altyapısından yetişen Taha, Yeşil-Beyazlılar ile A takıma yükselmişti. Buradan Trabzonspor'a giden genç stoper, sonrasında Göztepe'nin yolunu tutmuştu.

ÜST ÜSTE SAKATLIKLAR YAŞADI
1
UZUN SÜRE TAKIMDAN AYRI KALDI
Göztepe'nin gelecek vadeden oyuncuları arasında gösterilen Altıkardeş, üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre arkadaşlarından uzak kaldı. En son 4 Ocak'taki Galatasaray deplasmanında görev yapan oyuncu, bir daha şans bulamadı. U21 Milli Takımı'nda da oynayan Taha'nın milli aradan sonra daha fazla şans bulması bekleniyor. Bu sezon İzmir ekibi ile 15 lig maçına çıkan genç savunmacı, 921 dakika sahada kalarak 2 gol attı. (Takvim)
UZUN SÜRE TAKIMDAN AYRI KALDI
YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.