Geri
İleri  

Volkan Şen için Beşiktaş ve Galatasaray gelişmesi!

|| Son güncelleme

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Volkan Şen, Beşiktaş ve Galatasaray'a önerildi. İşte Volkan Şen ile ilgili o haberler...

Fenerbahçe'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Volkan Şen'in Beşiktaş ve Galatasaray'a önerildiği iddia edildi.

VOLKAN ŞEN, ŞENOL GÜNEŞ'İ İSTİYOR

Transferde hareketli saatlerin yaşandığı Beşiktaş'ta son olarak gündeme, Fenerbahçe'de forma giyen Volkan Şen geldi. Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde, sarı-Lacivertliler'in gelecek sezonki kadroda düşünmediği oyunculardan biri olarak konuşulan Volkan'ın, Bursaspor'da beraber çalıştığı teknik direktör Şenol Güneş'le yeniden bir araya gelmek istediği öğrenildi.

Kariyerinde zirve yaptığı dönemi Güneş'in kanatları altında yapan 29 yaşındaki futbolcuya, tecrübeli teknik adamın da sıcak baktığı bildirildi.

"BONSERVİS SORUNUNU ÇÖZ, GERİSİ KOLAY"

Siyah-Beyazlı yöneticilerin ise 2018'de sözleşmesi bitecek olan Volkan'a, "Fenerbahçe ile bonservis sorununu çöz, gerisi kolay" dedikleri bildirildi. Milli futbolcunun yakında Fenerbahçe ile görüşüp, bu konuyu gündeme getirmesi bekleniyor.

VOLKAN ŞEN, GALATASARAY'A ÖNERİLDİ!

Bu arada Sabah Gazetesi'nde ise, Volkan Şen ile ilgili Galatasaray iddiasına yer verdildi. Fenerbahçe ile yapacağı toplantı sonrasında sarı-lacivertlilerle yollarını ayırması beklenen milli oyuncunun menajerleri, G.Saray'ın kapısını çaldı. 30 yaşındaki oyuncunun bonservissiz gelebileceğini belirten menajerler Volkan için ise yıllık 2 milyon Euro talep etti. Sarıkırmızılı yönetim ise bu teklife henüz yanıt vermedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator