Geri
İleri  

Ünlü ESPN yazarı Adrian Wojnarowski emekli oldu

ESPN'in deneyimli NBA muhabiri ve yazarı Adrian Wojnarowski, 37 yılın ardından haber sektöründen emekli olduğunu duyurdu.

ESPN'in deneyimli NBA muhabiri ve yazarı Adrian Wojnarowski, 37 yılın ardından haber sektöründen emekli olduğunu duyurdu.

Wojnarowski, Yahoo Sports için NBA gelişmelerini aktardığı on yılın ardından son yedi yılını ESPN'de geçirmişti.

Tecrübeli yazar, açıklamasında "ESPN'den ve haber sektöründen emekli olmaya karar verdim. Rolüm için gerekli olan bağlılığı anlıyorum ve bu da artık yapmak istemediğim bir yatırım." şeklinde konuştu.

Wojnarowski, bir sonraki girişiminin, mezun olduğu St. Bonaventure kolejinin erkek basketbol programının genel menajeri olarak görev yapmak olacağını söyledi.

Wojnarowski'nin meslektaşları kendisini 2017, 2018 ve 2019 yıllarında Ulusal Spor Medyası Derneği'nin Yılın Ulusal Spor Yazarı seçmişti.

SON 'WOJ BOMB', OKORO'NUN OLDU

Wojnarowski, NBA camiasında beklenmedik anlarda önemli son dakika haberlerini paylaşmasıyla tanınıyordu ve bu haberler, sosyal medyadaki takipçileri tarafından 'Woj Bomb' olarak anılıyordu.

Tecrübeli ismin son 'Woj Bomb'u ise, Isaac Okoro'nun Cleveland Cavaliers ile kontratını üç yıllığı 38 milyon dolarlık sözleşmeyle uzattığı tweet oldu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator