Geri
İleri  

Trabzonspor-Osmanlıspor! Muhtemel 11'ler...

|| Son güncelleme

GÜNÜN MAÇI - Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Galatasaray'a karşı 4 oyuncusunun kırmızı kart gördüğü maçta 2-1 mağlup olan Trabzonspor, sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile Osmanlıspor karşı karşıya gelecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

Mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak. Dilerseniz bu zorlu mücadeleyi hem mobil telefonlarınızdan hem de bilgisayarlarınızdan Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla anbean takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR'DA 9 EKSİK!

Bordo-mavililerde, Akhisar Belediyespor maçındaki kırmızı kartı nedeniyle 3 maç ceza alan Douglas ile Galatasaray karşılaşmasında kırmızı kart gören Özer Hurmacı, Salih Dursun, Aykut Demir ve Luis Pedro Cavanda’nın yanı sıra sakatlıkları süren Oscar Cardozo, Mehmet Ekici, Aytaç Kara ve Güray Vural Osmanlıspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Böylece Trabzonspor'da 5'i kart cezalısı, 4'ü de sakat olmak üzere 9 futbolcu Osmanlıspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı yeni düzelen Okay Yokuşlu ise teknik heyetin istemesi durumunda kadroya girebilecek.

OSMANLISPOR'DA 2 SAKAT, 1 CEZALI

Başkent temsilcisinde tedavilerine devam edilen Artur Moraes ve Anas Sharbini ile sarı kart cezalısı Musa Çağıran, Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR'DA 'KIRMIZI' TEPKİ

Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine hafta içinde bordo-mavili camiada tepki gösterilirken taraftarlar da kırmızı kartlı protestoya hazırlanıyor.

Salih Dursun'un hakem Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği pozisyondan esinlenilerek düzenlenecek protesto için bordo-mavili taraftarlara maç öncesi kırmızı kart dağıtılacak, ayrıca statta görsel şovlar da yapılacak.

Taraftarların maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdiği ve tribünlerin tamamen dolmasının beklendiği ifade edildi.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR
Onur
Bosingwa
Mustafa Yumlu
Akakpo
Yusuf Erdoğan
Fatih Atik
Okay
Sefa
Marin
Erkan Zengin
Muhammet Demir

OSMANLISPOR
Ahmet
Vrsajevic
Uğur
Numan
Pinto
Mehmet
Lawal
Ndiaye
Torje
Aminu
Rusescu

SAAT: 19.00
STAT: AVNİ AKER
HAKEM: ÖZGÜR YANKAYA
YAYIN: LİG TV & SPORX



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator