Geri
İleri  

Seyhan Şaşko kimdir? Seyhan Şaşko kaç yaşındadır, nerelidir?

Seyhan Şaşko kimdir ve kaç yaşındadır? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu hafta Beyaz Show'a konuk olan Seyhan Şaşko hakkında tüm merak edilenleri sizler için yanıtladık.

Seyhan Şaşko hakkında tüm bilgiler burada! beIN Sports'ta sunuculuk yapan ve Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına katılmasıyla tekrar gündeme gelen Seyhan Şaşko bugünlerde kaç yaşında ve nereli olduğu Google'da merakla araştırılıyor. Peki Seyhan Şaşko ne dedi? İşte tüm detaylarla sizlerleyiz...

BEYAZ SHOW'A KONUK OLDU!

Kanal D ekranlarında cuma akşamları yayınlanan Beyaz Show'un bu akşamki konuğu Seyhan Şaşko olacak. Beyazıt Öztürk'ün sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta Seyhan Şaşko2nun yanı sıra Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King konuk oldu.

SEYHAN ŞAŞKO KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Seyhan Şaşko 7 Ocak 1989 tarihinde bir zamanlar Osmanlı şehri olan Makedonya'ya bağlı Ohrid'te dünyaya geldi. Babasının iş durumu nedeniyle ailesiyle birlikte üç yaşında Türkiye'ye gelen Şaşko, FMV Ayazağa Işık Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde tamamlamıştır. Başarılı sunucu ayrıca, İstanbul Üniversitesi'nde 4 yıl Müzikal Tiyatro eğitimi almıştır.

Televizyonculuk kariyerine 2009 yılında, TRT'de başlayan Seyhan Şaşko, TRT'nin ardından Eurosport'ta "Ters Köşe" isimli başarılı programı hazırlayıp sunmuş ve 2012 yılında LİG TV'ye transfer olmuştur. Başarılı sunucu Skyturk360 kanalında da sunuculuk yapmıştır. Şaşko şu sıralar ise kariyerine Bein Sports'da devam etmektedir. Küçük yaşlardan itibaren spora ilgi duyan Seyhan Şaşko, tenis başta olmak üzere birçok spor dalıyla da yakından ilgilenmektedir.



BEYAZIT ÖZTÜRK KAÇ YAŞINDADIR?

Beyazıt Öztürk Karadeniz'in batı kısmında kalan Bolu ilimizde doğmuştur.Baba tarafından ise Artvin'li olan Ünlü isim Babasının polislik mesleği sebebi ile değişik şehirlerde eğitimini sürdürmüştür.O Senelerde Üniversite sınavını iki şekilde olduğu için ilk sınavı kazanmasına rağmen ikinci sınavı kazanamadı ve bu sebeple resimdeki başarısını ilerletmek isteyerek Güzel Sanatlarda ilerlemeye karar verdi.

Beyazıt Öztürk kaç yaşında? 46 Yaşındaki Ünlü komedyenin doğum günü 12 Mart 1969 tarihidir.Resim kabiliyetinle beraber Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine girdi.Basketbol'u çok iyi oynayan komedyen oynamış olduğu Basketbol takımından lisans almıştır.Boyu 1.84'dür.

Üniversite okurken radyolarla ilgilenen komedyen Eskişehir'de bulunan radyolarda bir süre kadar çalıştı.Beyazıt Öztürk Çalıştığı dönemlerde R harfini söyleyemediği için yayında sadece programları hazırlayan kişi oldu.İlerleyen zamanlarla beraber Genç Radyo isminde arkadaşlarınla beraber kurmuş olduğu radyo programında sesini duyurdu.Eskişehir'de bulunduğu zamanlarda toplam 5 defa sergi açtı.

Amatör radyoculuktan profesyonel olarak radyoculuğa uzanan bir maraton sebebi ile İstanbul'a doğru yol aldı.Burada Ömer Karacan'ın kurmuş olduğu Radyo Klasta Gece Tavuğu adındaki programı sundu.Burada yapmış olduğu programla çok büyük bir hedefe ulaştı.1995 senesinde Number One Tv'ye geçiş yaptı ve burada Beyaz adını verdiği programı izleyicileri ile buluşturdu.İlk baş radyo ile başlayan bu dönem sonra televizyona kadar ilerlemiş oldu.

Baya bir süre Number One Tv'de program yapmasının ardından Kanal 6 ekranlarında farklı bir program ile ekran karşısına geldi.Beyazıt Öztürk Türkiye'de herkes tarafından tanınan bir kişi olmasını ise Beyaz Show adındaki programa borçludur.Beyaz Show programı senelerdir en fazla izlenen talk Show programlarından biri olmuştur.

Müziklede ilgilenmiş olan komedyen 1999 tarihinde Gemilerde Talim Var adında bir albümü piyasaya çıkartmıştır.Trt ekranlarında 5+1 ve Kanal D ekranlarında Aileler Yarışıyor isimli programlar ünlü komedyenin diğer sunmuş olduğu programlardır.

Atıf Yılmaz Yapımcılığındaki ilk sinema deneyimini 1997 tarihinde gerçekleştirmiştir.Nihavend Mucize adındaki filmde oynayarak oyunculukta yapmıştır.2002 tarihinde Biz Size Aşık Olduk ismindeki yapımda Cem karakterini canlandırarak ilk kez dizi oyunculuğu tecrübesi yaşamıştır.2004 tarihinde Karım ve Annem adındaki dizide Levent karakteri ile tekrar bambaşka bir dizide oynamıştır.

2005 tarihinde O Şimdi Mahkum adındaki sinema filminde oynadı.2006 tarihinde Anjiyo ameliyatı olmak zorunda kalan Öztürk 2007 tarihinde Biri Bana Anlatsın programını sunmuştur.Halen Beyaz Show adındaki programın sunuculuğunu sürdürmektedir.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator