Geri
İleri  

Samsunspor Fenerbahçe maçı HD izle canlı, Samsun FB Canlı bein sports

Süper Lig 2. Hafta Samsunspor Fenerbahçe beIN canlı maç linki, Samsun FB maçı beIN Sports maç izleme linki, Samsunspor Fenerbahçe maçı canlı yayın linki, Samsunspor Fenerbahçe maçı reklamsız canlı yayın izle, Samsunspor Fenerbahçe Trendyol Süper Lig Digitürk beIN Sports 1 izle, 21.08.23 Samsunspor Fenerbahçe maçı izle, beIN Samsunspor Fenerbahçe canlı izlemek için aramalar google'da artıyor. Süper Lig'de oynanacak olan Samsunspor Fenerbahçe maçı beIN'den canlı yayınlanmaktadır.

SON DAKİKA Samsunspor Fenerbahçe maçı yayın linki! Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk'e abone olmalısınız. Süper Lig maçlarının tek adresi sadece Digitürk'tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri...

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE CANLI

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI, TIKLA


%%CANLIANLATIMIFRAME_3885%%

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ RADYODA?

Samsunspor ile Fenerbahçe arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi TRT Radyo 1'den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1'in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana . Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TIKLA, SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI DİNLE

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE BEIN SPORTS HABER İZLE



Fenerbahçe 3 puanla, Samsunspor 1 puanla başladı

Lige evinde 2-1'lik Gaziantep FK galibiyetiyle başlayan sarı-lacivertliler, Avrupa'da oynadığı 4 maçı da kazandı. Bu sezonki resmi maçlarda henüz kayıp yaşamayan Fenerbahçe, Samsun deplasmanında da kazanarak yoluna devam etmeyi amaçlıyor.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Serdar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Kent, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki, Alim, van Drongelen, Taylan, Emre, Ntcham, Bola, Schindler, Fofana, Mouandilmadji.

FRED VE CENGİZ SAHNE ALACAK

Fenerbahçe, Yılport Samsunspor maçıyla 2 yeni transferine kavuşacak. Sarı-lacivertlilerin yıldız transferi Brezilyalı Fred ile milli oyuncu Cengiz Ünder, Samsunspor karşısında sahne alacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, hazır durumda bulunan 2 futbolcuyu da Samsunspor'a karşı oynatması bekleniyor.

61. randevu

İki takım Süper Lig tarihinde bugüne kadar 60 kez rakip oldu. 4 Ocak 1970 tarihinde oynanan ve sarı-lacivertlilerin 2-0'lık galibiyetiyle başlayan rekabette Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 34-14 üstünlüğü bulunuyor. 12 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 101 golüne, kırmızı-beyazlılar 57 golle karşılık verdi. Ligde son olarak 2011-2012 sezonunun 24. haftasında karşılaşan iki ekip arasında Samsun'da oynanan maçı ev sahibi ekip, 3-1'lik skorla kazanmıştı.

Farklı skorlar tarihe geçti

Fenerbahçe ile Samsunspor'un ligde birbirlerine karşı elde ettiği tarihi skorlar bulunuyor. Sarı-lacivertliler, 1993-1994 sezonunda İstanbul'da oynanan ve 8-1 kazandığı müsabakayla lig tarihinin en farklı skorlu galibiyetlerinden birine imza attı. Kanarya'nın rakibi karşısında 6-2 ve 5-0'lık galibiyetleri de yer alıyor. Karadeniz ekibi ise 1985-1986 ve 1986-1987 sezonlarında Fenerbahçe'yi 4-0'lık skorlarla yenerek rakibi karşısında en farklı skorlu galibiyetleri elde etti.

DOKUZ EKSİK

Fenerbahçe, Yılport Samsunspor karşısında 9 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde; Miha Zajc, Rodrigo Becao, Luan Peres, Samet Akaydın, Gustavo Henrique, Osayi Samuel, Miguel Crespo, Emre Mor ve Serdar Dursun kamp kadrosunda yer almadı. Fenerbahçe'de; Rodrigo Becao,Osayi Samuel, Miguel Crespo, Miha Zajc, Samet Akaydın ve Luan Peres hafif sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı. Emre Mor'un ise sakatlığı devam ediyor. Serdar Dursun teknik heyet kararı nedeniyle Samsun'a götürülmezken, Gustavo Henrique'ye transfer görüşmesi için izin verildi.

Volkan Bayarslan düdük çalacak

Samsunpor ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

Samsunspor Fenerbahçe maçından öne çıkan notlar

● Evinde Fenerbahçe ile oynadığı son altı Süper Lig maçının üçünü kazanan Samsunspor (1B 2M), sarılacivertlileri 2011/12'de 3-1 mağlup ettiği karşılaşmadan bu yana ilk kez konuk edecek.

● Samsunspor ile oynadığı son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fenerbahçe (3G 3B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada aldı (Şubat 2012). Sarı-lacivertliler, bu rekabette üst üste 2+ mağlubiyet aldığı son süreci 1985-1987 arasında yaşadı (4 maç).

● İstanbul takımlarıyla oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Samsunspor (2011/12), bu şekilde üst üste üç galibiyet aldığı son süreci 1986'da yaşadı.

● Süper Lig'in son dört sezonunda da çıktığı ilk deplasman maçından galip ayrılan Fenerbahçe, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son 1990/91-1995/96 sezonları arasında yaşadı (6 sezon).

● Süper Lig'in açılış haftasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Samsunspor, en üst ligde 1995/96'dan bu yana hiçbir sezonun ilk iki maçını mağlubiyetsiz geçemedi.

● Fenerbahçe, Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu son 14 maçın hiçbirini kaybetmedi (12G 2B) ve son dokuz karşılaşmanın tamamından galip ayrıldı.

● Samsunspor forması giyen Emre Kılınç'ın Süper Lig kariyerinde Fenerbahçe'den (2 gol & 3 asist) daha fazla golde pay sahibi olduğu tek rakibi Trabzonspor (6).

● Süper Lig kariyerinin ilk maçında Gaziantep FK filelerini iki kez havalandıran Edin Dzeko, Süper Lig tarihinde Fenerbahçe formasıyla gol atan en yaşlı yabancı oyuncu oldu (37 yaş 148 gün).

● Süper Lig'in ilk haftasında en fazla şut pası veren oyuncu olan Dusan Tadic (8), aynı zamanda Vedat Muriqi'den (Eylül 2019 vs Ankaragücü) bu yana Fenerbahçe formasıyla bu sayıya ulaşan ilk isim oldu.

● Fenerbahçe'nin başında görev yaptığı son 15 Süper Lig maçında mağlubiyet almayan İsmail Kartal (12G 3B), teknik direktörlük kariyerinin en uzun serisini yakaladı. Sarı-lacivertlilerle daha uzun bir seri yakalayan son isim, Aralık 2010-Ekim 2011 arasında üst üste 27 karşılaşmada yenilgi yaşamayan Aykut Kocaman'dı.

 

 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator