Geri
İleri  

Rondo neden All-Star seçilemedi?

|| Son güncelleme

Sacramento Kings'in oyun kurucusu Rajon Rondo, bu seneki performansına rağmen All-Star kadrosunda yer bulamadı.

SPORXNBABu hafta, NBA Batı ve Doğu All-Star kadrolarının yedeklerini açıkladı.

Batı konferansında, NBA hayranları ve özellikle Kings hayranları, takımın point guardı Rajon Rondo'nun kadroya giremediğini farkettiler.

Rondo, Kings hücumunda inanılmaz bir etkisi olduğu gibi güzel bir sezon geçiriyor. Şimdiye kadar 11.8 sayı, 11.9 asist ve 6.5 ribaund ile oynayan Rondo, double-double'larda 7. sırada (24) ve triple-double'larda da 3. sırada. (5)

Batı'nın "Guard" kategorisinde seçilen isimler Stephen Curry, Russell Westbrook, James Harden, Chris Paul ve Klay Thompson.

ASIL SEBEP TAKIM BAŞARISI OLABİLİR

Bu oyuncuların Rondo'nun önünde seçilmelerinin sebebinin, bireysel başarılarından çok, takımları ile yaşadıkları başarılar ve tecrübeler olduğu söyleniyor.

Sayılan oyuncuların takımlarının (Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Golden State Warriors ve Los Angeles Clippers) playoff'a girecekleri çok büyük ihtimal iken, Sacramento Kings (Rondo'nun takımı) Batı'da 8. sıra için savaşıyor.

Geçtiğimiz sezon, Rondo'nun kariyeri düşüşe geçiyor gibi gözükse de, Kings ve hayranları kendisinin oyununu izleyince daha iyi hissediyor.

Fakat Rondo'nun All-Star seçilme durumu, eğer Kings Batı'da daha iyi bir sıralamaya sahip olsaydı, mümkün olabilirdi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator