Geri
İleri  

Ronaldo'dan takım arkadaşlarına olay söz!

|| Son güncelleme

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid maçının ardından konuşulacak açıklamalar yaptı.

-SPORX DIŞ HABERLER- Real Madrid'in Atletico Madrid'e 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında havlu attığı maçın ardından Cristiano Ronaldo'dan olay bir açıklama geldi.

Yıldız oyuncu, takım arkadaşlarının daha iyi performans göstermesi gerektiğini belirtirken; "Bütün oyuncular benim seviyemde olsaydı, lider olurduk. Her sezon, basına göre ben b.k gibi oynuyorum, ancak rakamlar ve istatistikler yalan söylemez" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo, takım arkadaşlarını küçük düşürmek istemediğini belirtirken, "Arkadaşlarımı hor gördüğüm için böyle konuşmuyorum. Ancak şu anda bu seviyede kazanmamız zor. Pepe, Karim, Bale, Marcelo ile oynamayı seviyorum... Bu demek değil ki, Lucas, Kovacic, Jese iyi değil, onlar da iyi, fakat..." diye konuştu.

Portekizli futbolcu ayrıca, fazla sakatlık yaşadıklarını kaydederken, "Kötü mü hazırlanıyoruz bilmiyorum fakat, çok fazla sakatlık yaşanıyor ve bu bizi yaralıyor. Sakatlıklar ile sezon başındaki hazırlıkların alakası olup olmadığını bilmiyorum. Ancak, şurası kesin ki sezon içerisinde çok sakatlık yaşadık ve bu bizi çok zorladı. Mesela, Barcelona'da Neymar, Suarez ve Messi bu sezon sürekli sakatlık sorunu yaşasaydı, Barça nerede olurdu?" diyerek sözlerini noktaladı" dedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator