Geri
İleri  

Rivers: "İnsanlar sızlandığımızı sanıyor"

Los Angeles Clippers oyuncusu Austin Rivers, takımlarına karşı olan genel nefreti değerlendirdi.

SPORXNBAGeçtiğimiz Ekim ayında, Sacramento Kings pivotu DeMarcus Cousins lafı dolaştırmadan Los Angeles Clippers'tan nefret ettiğini söylemişti. Bundan 6 ay önce, Golden State Warriors oyuncusu Draymond Green, onlar için 'kendini beğenmiş' ve 'küstah' tanımlarını kullanmıştı. Bu sezon ise, Clippers guardı Chris Paul, insanların onun hakkında ne düşündüğünü umursamadığını belirtmişti.

İnsanların bu takımı sevmediği açıkça belli. Geçtiğimiz Salı günü, bir radyo programında Clippers guardı Austin Rivers'a bunun sebebi sorulduğunda ise, cevabı aynen şu şekildeydi:

"Öncelikle bir sebep söylemem gerekirse, çoğu zaman insanlar takımımızın sızlandığını sanıyor. Yani bence bu nefret olayı o yüzden başladı, ki bence o konuda kendimizi düzeltmiş olsak da, birkaç sene önce bu durum kendini gösterdi. Ve bence ikinci ve en önemli sebep ise, Chris Paul buraya geldiğinde, bizde DeAndre Jordan, Blake Griffin falan vardı ve herkes hayranımız olmaya başlamıştı. O sene kazandığımız sürece bizi destekliyorlardı ama bunun zaman alacağını anlamış değillerdi. Zaman geçtiğinde ve kazanamadığımızda da, yani o kadar akrobatik oyunlarımız, artistik hücumlarımız, smaçlar, 'Lob City' lakabımız ve benzeri bir sürü şey bir araya gelmesine rağmen şampiyon olamadığımızda da, bu durum insanlara yanlış bir şekilde yansıdı. Bu durum Warriors'ın şu anki oynadığı oyunu oynayıp şampiyon olamamaları gibi. İnsanlar herhalde bir süre sonra 'hadi be abi kazanın artık' moduna girerdi. Bence insanlar bu yüzden bize gıcık oluyor. Çünkü, 'önce kazanacaksın' diyorlar. Biz ise bu konuda kendimizi şu şekilde savunuyoruz; "biz bu oyunu oynamayı seviyoruz ve başkası özel bir şey yaptığında da zevk alıyoruz". Üstelik kimsenin yapmadığı şeyleri de yapmıyoruz. Sadece oyunumuz biraz cambazlık içerdiği için bu kadar nefret var diye düşünüyorum."

Clippers'ın kendi çetesinden birinin bu tür bir açıklama yapması da dürüstlüğün simgesi oluyor. Acaba Austin Rivers takım koçu olan babası Doc Rivers'a mı güveniyor?



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator