Geri
İleri  

Riekerink ve Selçuk İnan arasında özel görüşme

Kayseri maçında oyundan alınınca 'çöken' Selçuk'a, Riekerink tatlı sert uyarılarda bulundu...

Yeni sezon öncesinde Tolga Ciğerci ve Nigel de Jong transferleri ile sarı-kırmızılılarda Selçuk İnan'ın yedek bırakılacağı iddiaları konuşulurken ligin 3. haftasındaki Kayserispor maçında kaptanın oyundan alınması gündemi sarstı.

Sarı-kırmızılı forma ile 6. sezonunu geçiren deneyimli oyuncu ilk 45 dakikadaki performansı sonrasında oyundan alınırken yerine ise de Jong girdi. Bu değişikliğin ardından Selçuk İnan moral olarak çökerken oyuncuyu toparlamak da teknik direktör Jan Olde Riekerink'e düştü. Hollandalı teknik adam dün yapılan antrenman öncesinde oyuncusunu karşısına aldı ve tatlı sert uyarılarda bulundu.

'ELİNDEN GELENİ YAP'

Takımın kaptanının oyundan çıktığı için moralinin bozulmasının büyük hata olduğunu belirten Riekerink, şu sözlerle Selçuk'u uyarıp yeniden motive olmasını sağladı:

"Kayseri maçında oyundan çıktığın için moralin bozulmasın. Bu futbol. Artık geniş bir kadromuz var. Maç içinde ihtiyaca göre, herkesin performansına göre değişiklik yapabilirim. Sana ne kadar güvendiğimi en iyi senin biliyor olman gerekir. Sen bu takımın kaptanısın. Her zaman moralin ve öz güvenin yüksek olmalı.

Bu takımda sahaya çıkan herkes değiştirilebilir. Herkes oyundan çıkacak. Antrenmanlarda da bir çok kez söyledim, kimsenin yeri garanti değil. Senin için de aynı şey geçerli. Sen dahil herkes oyundan çıkabilir. Her oyuncu her maçta çok iyi oynayacak diye bir durum yok. Sen işine odaklan.

Kendini futbola verdiğin zaman ne kadar iyi bir performans sergilediğini herkesten çok sen biliyorsun. Bu takımın kaptanısın ve her zaman kaç dakika sahada kalırsan kal sonuna kadar elinden geleni yapmalısın."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator