Geri
İleri  

Real Madrid'den Barcelona'ya mı?

Transfer döneminde kadrosunu, tecrübeli isimlerle güçlendirmeyi amaçlayan Barcelona'nın gündeminde, Real Madrid'in milli oyuncusu Raul Albiol'un olduğu iddia ediliyor.

La Liga şampiyonluğunu büyük ölçüde kaybeden, Devler Ligi'nde ise yarı finalde Chelsea'ye elenen Barcelona, gelecek sezona daha güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapıyor.

Özellikle zayıf savunma rotasyonunu güçlendirmeyi amaçlayan Katalan devinin gündeminde, ezeli rakip Real Madrid'in savunmacılarından Raul Albiol'un olduğu iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Real'de ilk 11'de kendisine yer bulamayan İspanya Milli Takımı'nın savunmacısı için Barça yöneticilerinin harekete geçeceği ve Real cephesinden çıkacak olası bir satış kararı durumunda tecrübeli oyuncuya teklif yapılacağı bildirildi.

Buna karşın Real Madrid'in, 25 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak satış kararı alması halinde dahi, ezeli rakibinin güçlenmemesi için diğer takımların tekliflerini değerlendirebileceğinin de altı çizildi. Böyle bir ihtimalde ise, Malaga ve Valencia takımları ön plana çıkmakta....

Ancak Barcelona'nın, bu sezon olmasa bile 2013 yaz döneminde, Raul Albiol'u kadrosuna katmaktan vazgeçmeyeceği ve girişimlerde bulunmaya devam edeceği de iddialar arasında.

Valencia altyapısından yetişen ve 2009 yılında 15 milyon euro karşılığında Valencia'dan Real Madrid'e transfer olan  stoper Albiol, Real ile 60 resmi maça çıkarken 2007'den beri formasını giydiği İspanya Milli Takımı'nda ise 31 kez sahada yer aldı.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator