Geri
İleri  

Real Madrid'den Andre Gomes için Valencia'ya dev teklif!

Real Madrid'in, teknik direktör Zinedine Zidane'ın raporu doğrultusunda birçok Avrupa devinin transfer listesinde olan Andre Gomes'i Valencia'dan almak için harekete geçtiği iddia edildi.

Real Madrid'in, Valencia'nın 22 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Andre Gomes'i transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Madrid merkezli spor gazetesi Marca'da yer alan habere göre; Real Madridli idareciler, Zinedine Zidane'dan gelen rapor doğrultusunda harekete geçti ve Luka Modric'in alternatifi olarak belirlenen Valencialı Andre Gomes için 50 milyon euroluk teklif hazırladığı kaydedildi.

Real Madridli idarecilerin, Andre Gomes için Valencia'ya 50 milyon euro ile birlikte 5 ila 10 milyon euroluk 2 ayrı bonus maddesi koyduracağı ve transfer teklifinin total olarak 65 milyon euro olduğu belirtildi. Valencia ise daha önceki tekliflere Andre Gomes'in bonservisinin 80 milyon euro olduğu cevabını iletmişti.

Habere göre; Zinedine Zidane'ın 30 yaşındaki Luka Modric'in yerine şimdiden bir ismin hazırlanması gerektiğine dair bir istek sundu ve bunun için de 22 yaşındaki Andre Gomes'in mükemmel bir seçim olacağını iletti.

Andre Gomes'in adı bu transfer döneminde Manchester United, Chelsea ve Barcelona gibi devlerle de anılmıştı.

Valencia, Andre Gomes'i Temmuz 2015'te Benfica'dan 15 milyon euroya transfer etmişti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator