Geri
İleri  

Portekiz kaçtı G.Kore kovaladı

Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası mücadelelerinde Portekiz Milli Takımı ile Güney Kore Milli Takımları'nın çekişmesi sonucunda 2-2 beraberlik çıktı.

Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası mücadelelerinde Portekiz Milli Takımı ile Güney Kore Milli Takımları karşı karşıya geldi. Kadir Has Stadı'ndaki çekişmeli geçen mücadele 2-2 eşitlikle son buldu.

Portekiz'in gollerini 3. dakikada Aladje ve 60'ta Bruma kaydetti. Güney Kore ise Seong Woo Ryu'nun 45. dakikada ve Hyun Kim'in 76'da bulduğu gollerle sahadan 1 puan çıkartmayı başardı.

Bu skorla birlikte Portekiz puanını 4'e yükselterek 2. hafta maçları sonunda 4 puanla zirvede yer aldı. Onun arkasından yine Güney Kore 4 puanla 2. sırada yer aldı.

B Grubu'ndaki diğer mücadelede ise Küba'yı 3-0 yenen Nijerya ilk 3 puanını aldı ve 3. sıraya yerleşti. Küba Milli Takımı ise tur atlama şansını yitirdi ve 0 puanla son sırada yer alıyor.

Gruptaki son mücadeleler 27 Haziran Perşebme günü Portekiz - Küba ve Nijerya - Güney Kore arasında oynanacak. Bu maçlar sonunda bir üst tura katılma hakkı kazanan takımlar belli olacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator