Geri
İleri  

Pereira'nın öğrencilerinin en büyük gücü!

Milli maç arasının ardından Osmanlıspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'nın en iyilerinden olmayı sürdürmek istiyor.

SPORX DETAY - Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Osmanlıspor ile Kadiköy'de karşılaşacak Fenerbahce'de, iç sahadaki etkileyici performansına güveniyor.

Taraftarı önünde ligde oynadığı son 8 maçı da kazanan Vitor Pereira'nın öğrencileri, bu seriyi 9'a çıkarıp aynı zamanda Avrupa'nın en iyi iç saha performansına sahip takımlarından biri olmayı sürdürmek istiyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren sarı-lacivertli ekip, şu anda Avrupa'nın evinde en çok üst üste kazanan takımları arasında 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe'den daha iyi seriye sahip olan iki takım; Sevilla ve Juventus...

La Liga'da mücadele eden Sevilla, sahasında oynadığı son 13 lig maçını da kazanırken, Serie A'da mücadele eden Juventus ligde sahasında oynadığı son 11 maçtan da 3 puanla ayrıldı.

Ligde iç sahada son 8 maçını kazanan Fenerbahçe, Osmanlıspor'u da mağlup ederse bu sayıyı 9'a çıkaracak ve 2011/2012 sezonunun ardından ligde ilk kez sahasında 9 maç üst üste kazanmış olacak.

Fenerbahçe'nin ligdeki son 8 maçı...

Fenerbahçe - Konyaspor: 1-0
Fenerbahçe - Trabzonspor: 2-0
Fenerbahçe - Başakşehir: 1-0
Fenerbahçe - Sivasspor: 2-1
Fenerbahçe - Rizespor: 2-1
Fenerbahçe - Kasımpaşa: 3-1
Fenerbahçe - Beşiktaş: 2-0
Fenerbahçe - Kayserispor: 1-0

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator