Geri
İleri  

ÖZET izle | CSKA Moskova Arsenal GOLLERİ İZLE

|| Son güncelleme

Arsenal ve CKA Moskova, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde, ilk karşılaşması Arsenal'in 4-1'lik üstünlüğü ile eşleşmenin ikinci mücadelesine çıktı. İngiliz ekibi Arsenal, il maçın rahatlığı ile sokr avantajını koruyarak tur atlama planları yaparken, CSKA, kendi evinde alacağı farklı galibiyet ile Arsenal'i tur dışına itmek istiyordu.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde CSKA Moskova ile Arsenal karşı karşıya geldi.

İlk maçı 4-1 kaybeden CSKA Moskova, 39. dakikada Chalov ile öne geçti ve devreyi 1-0 üstün kapattı.

Mücadelenin 50. dakikasında Kirill Nakabkin ile farkı 2'ye çıkaran CSKA Moskova, tur için 3. golü ararken Welbeck'in golüyle yıkıldı.

Son dakikada ise sahneye Aaron Ramsey çıktı ve mücadelenin skorunu belirledi.

Arsenal, CSKA Moskova 2-2 berabere kaldı ve ilk maçtaki 4-1'lik galibiyet sayesinde yarı finale yükselen taraf oldu.


CSKA MOSKOVA ARSENAL GOLLER TIKLA

Arsene Wenger'i politik korku sardı!
Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, İngiltere ve Rusya arasındaki politik tansiyonun CSKA ile oynayacakları maçı etikelemesinden korkuyor.
UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Arsenal ile CSKA Moskova kozlarını paylaşacak. Zorlu eşleşme öncesinde Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, İngiltere ve Rusya arasındaki siyasi krizin maçı etkilemesinden korktuğunu belirtti.

''DİPLOMATİK SORUN VAR GİBİ''

Fransız teknik adam, CKSA eşleşmesi öncesinde konuşurken ''Kimse gerçekten ne olduğunu bilmiyor. İngiltere ve Rusya arasında diplomatik bir sorun var gibi. Umarım bu gerginlik, bu eşleşmeyi etkilemez'' sözlerini kullandı.

Öte yandan Arsenal kulübü, rövanş maçı öncesinde taraftarlarını uyarırken Moskova deplasmanında dikkatli olmalarını istedi.Hleb'in Wenger ile ilginç anısı; "Kuğular..."
Aleksandr Hleb, Şampiyonlar Ligi 2006 finalinde Arsenal formasıyla Barcelona'ya 2-1 kaybettikleri maçın öncesinde Arsene Wenger'in uzun süre kendilerine kuğu belgeseli izlettiğini açıkladı.

Mathieu Flamini: ''Cebimde 30 milyonum yok''
Futbol kariyerinin yanı sıra iş adamlığına da soyunan ve iş hayatındaki başarısı ile dünyanın en zengin futbolcuları arasında gösterilen Mathieu Flamini, ilginç bir açıklamada bulundu.
İspanya La Liga ekibi Getafe forması giyen Arsenal'in eski futbolcusu Mathieu Flamini, yaptığı açıklama ile dünyanın en zengin futbolcularından birisi olmadığını söyledi.

Fransız basını, Flamini'nin futbol kariyeri dışında yürüttüğü iş hayatındaki başarısı nedeniyle dünyanın en zengin futbolcularından birini olduğunu iddia etmişti.

''ZENGİN OLMAK İÇİN DEĞİL, ÇEVREYE KATKI...''

Konu hakkında konuşan Fransız futbolcu, ''Bir yanlış anlaşılma var. İş hayatına zengin olmak için girmedim, çevreye katkıda bulunmak için girdim. Söylendiği gibi cebimde 30 milyon Euro yok.'' diye konuştu.

Mesut Özil rekor kırdı, Arsenal 1000'e ulaştı
İngiltere Premier Lig'de Arsenal, Watford'u rahat bir skorla devirdi. İşte Arsenal - Watford maçının ayrıntıları...
İngiltere Premier Lig'de 30. hafta maçında Arsenal ile Watford karşı karşıya geldi. Emirates Stadı'nda oynanan mücadelede kazanan 3-0'lık skorla ev sahibi Arsenal oldu.

Arsenal'e galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Shkodran Mustafi, 59. dakikada Pierre Aubameyang ve 77. dakikada Henrikh Mkhitaryan kaydetti. Mustafi'ye asisti Mesut Özil yaparken, Aubameyang ve Mkhitaryan'da attıkları goller dışında birbirlerine asist yaparak maçın önemli isimlerinden oldular.

MESUT ÖZİL REKOR KIRDI!

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, İngiltere Premier Lig'de 141 maçta 50 asiste ulaşarak Eric Cantona (143) ve Dennis Bergkamp'ı (146) geride bırakıp lig tarihinde bu sayıya en çabuk ulaşan oyuncu oldu.

PETER CECH İLK KEZ PENALTI KURTARDI

Arsenal kalecisi Peter Cech, maçın 62. dakikasında Troy Deeney'in penaltısını kurtardı. 35 yaşındaki tecrübeli isim, Arsenal'de ilk kez penaltı kurtarma başarısı gösterdi.

ARSENAL'İN İÇ SAHADA 1000. GOLÜ!

Öte yandan Shkodran Mustafi'nin attığı gol sonrası Arsenal, İngiltere Premier Lig tarihinde kendi sahasındaki 1000. golüne ulaştı. İngiltere Premier Lig'de sahasında en çok golü Manchester United (1066) attı. Manchester United ve Arsenal'in ardından Chelsea (980), Liverpool (959) ve Tottenham (843) geliyor.

Bu galibiyetin ardından Arsenal puanını 48'e yükseltirken, Watford 36 puanda kaldı.

Aubameyang'dan playboy açıklaması 

İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta maçında Arsenal, Leicester City'ye konuk olacak. Watford da Liverpool deplasmanına çıkacak.Aubameyang: ''Playboy hayatını seviyorum''
Arsenal'in yeni transferi Pierre-Emerick Aubameyang, playboy gibi yaşamayı sevdiğini ve Arsenal için bunu değiştirmeyeceğini söyledi.

Devre arası transfer döneminde Borussia Dortmund'dan Arsenal'e transfer olan Gabonlu forvet Pierre-Emerick Aubameyang, İngiliz basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Hayat stilini değiştirmeyeceğini belirten 28 yaşındaki golcü oyuncu, ''Bu kıyafetler, arabalar hepsi bir bonus. Hayatı böyle yaşamayı seviyorum. Olduğum kişiyi seviyorum, diğer insanlar kabul etmiyorsa benim sorunum değil. Bu hayata bir kere geliyorsun. Önemli olan nereden geldiğini bilmek. Geri kalanın tamamı bonus şeyler'' sözlerini kullandı.

''ARSENAL'E GELDİM DİYE DEĞİŞTİRMEM''

Pahalı arabaları ve kıyafetleri ile dikkat çeken Aubameyang, ''Bu playboy gibi hayat stilini seviyorum. Arsenal'e geldim diye bunu değiştirecek değilim'' şeklinde konuştu.

Mesut Özil: "Bir gün Fenerbahçe'ye geleceğim"
Arsenal ile sözleşmesini yenileyen Alman yıldız Mesut Özil, kariyerini Fenerbahçe'de bitireceğini söyledi.
Arsenal'la sözleşmesini yenileyen Mesut Özil verdiği röportajda Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Arsenal'de top koşturan Mesut Özil ve Amine Gülşe ile evlenmeyi düşünüyor ve ilerleyen dönemlerde aklında Türkiye'ye gelmek var. Rotasının ise tuttuğu takım Fenerbahçe olacağı konuşulmaya başlandı

Arsenal'la sözleşmesini yenileyen Mesut Özil verdiği röportajda, ''Bir çok insan, ailem, arkadaşlarım bana Fenerbahçe hakkında sorular soruyor. Bana sürekli takıma katıl, oraya git diyorlar. Bu şu anda değil ama inşallah bir gün mutlaka olacak'' diyerek sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Gurbetçi yıldız, ''Türk olduğum için çok ama çok gururluyum. Annem ve babamın ikisi de Türk. Futbol oynayarak farklı kültürler öğrendim. Şöhret tabii ki sizi büyük kulüplere götürüyor. Ancak özel hayat çok sınırlı oluyor. Hala ailemle ve arkadaşlarımla zaman geçirmeye çalışıyorum'' dedi.


Arsenal, kadrosuna 2. Türk asıllı yıldızı katıyor!
Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Hoffenheim forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay ile ciddi şekilde ilgilendiği kaydedildi.
Kadrosunda Türk asıllı Mesut Özil'i bulunduran Arsenal, Kerem Demirbay'ın da peşine düştü. Arsenal'in Bundesliga ekibi Hoffenheim'da oynayan 24 yaşındaki futbolcu için sezon sonunda teklif yapacağı belirtildi.

İngiliz basınının haberine göre Mohamed Elneny ile yolların ayrılacak olması, Jack Wilshere ve Aaron Ramsey'in de sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Arsenal, orta saha takviyesi için Kerem Demirbay'a yöneldi.

LİVERPOOL İSE EMRE CAN YERİNE İSTİYOR!

Arsenal'in bu transferdeki en büyük engelin ise bir başka Premier Lig ekibi Liverpool olduğu iddia edildi. Sözleşmesi bitecek olan Emre Can'ı takımda tutması zor gözüken Liverpool'un Can yerine Kerem Demirbay'ı düşündüğü kaydedildi.

Bu sezon sakatlıkları nedeniyle fazla forma şansı giyemeyen Türk asıllı Alman futbolcu, Hoffenheim ile 23 maça çıkarken 2 gol ve 5 asist üretti.

Arsene Wenger yerine Lucien Favre!
Premier Lig takımlarından Arsenal'in sözleşmesi seneye bitecek olan Arsene Wenger yerine Lucien Favre'yi düşündüğü iddia edildi.
20 yıldır Arsenal'in teknik direktörlüğünü yapan Arsene Wenger, yavaş yavaş yolun sonuna geliyor. 2019 yılında sözleşmesi bitecek olan Fransız teknik adamın, yeni sözleşme yapması beklenmiyor.

Thomas Tuchel, Leonardo Jardim ve Fabio Capello, Wenger yerine adaylar arasında gösterilirken Fransız L'Equipe gazetesi, Arsenal'in Nice teknik direktörü Lucien Favre ile ciddi şekilde ilgilendiğini belirtti.

SENE SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

60 yaşındaki İsviçreli teknik direktörün Nice ile sözleşmesi Wenger gibi gelecek sezon sonunda bitiyor. Favre'nin ekibi Nice, Fransa Ligi'nde 7. sırada yer alıyor.

Lucien Favre'nin adı bir dönem Galatasaray ile de anılmıştı. Favre, özellikle Borussia Mönchengladbach ve Nice takımlarında gösterdiği performansla adından söz ettirmişti.

Süper Lig'de Konyaspor ve Gençlerbirliği formaları giyen Aleksandr Hleb, 2006 Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona ile oynadıkları maç öncesinde Arsene Wenger'in kullandığı ilginç bir motivasyon yöntemini anlattı.

Hleb, Barcelona'ya 2-1 kaybettikleri maç öncesinde Arsene Wenger'in, oyuncuları bir araya toplayıp kuğularla ilgili bir belgeseli izlettiğini söyledi.

"YÜZLERCE KUĞU VARDI"

Arsene Wenger'in ilginç motivasyon yönetimini anlatan Hleb, "Finalden önce maç toplantısı için oturdu. Wenger hiçbir şey söylemeden televizyonu açtı ve kuğuların gölde yüzdüğü bir belgeseli izletti. Binlerce kuğu olmasa da yüzlerce vardı. Sonra bir ses çıktı ve bütün kuğular aynı anda kanatlarını çırpmaya başlayarak uçtular. Tek bir dürtü ile ekran bembeyaz oldu. Önce güldük ancak sonrasında bir sessizlik oluştu. Çünkü resim önemli bir izlenim bıraktı" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK MOTİVASYONDU"

Hleb sözlerini, "Arsene sonrasında 'Bugün bu kuğular gibi birlikte çalışarak, eş zamanlı hareket ederek başarılı olabilirsiniz.' dedi. Gerçekten büyük bir motivasyondu" şeklinde sürdürdü.

Kariyerinde Konyaspor, Gençlerbirliği, Barcelona gibi takımlarda forma giyen Aleksandr Hleb, 2005-2008 yılları arasında Arsenal'de oynamıştı.

Mesut Özil'den Stoke polisine gönderme!
Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, Stoke City'i 3-0 yendikleri maçın ardından Twitter'dan paylaşım yaptı.
Premier Lig'de Arsenal, Stoke City'i sahasında 3-0 mağlup ederken Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, karşılaşmanın ardından ilginç bir paylaşımda bulundu.

''SOYADI ÖZİL OLAN KAYIP BİR KİŞİYİ ARIYORUZ''

Stoke City, geçen sezon Arsenal'i yenerken Twitter'da ilginç bir olay yaşanmıştı. Bir Arsenal taraftarı, 19 Ağustos 2017 tarihinde Stoke polisi hesabına ''Bir hırsızlık raporu verebilir miyim?'' diye sormuştu. Stoke polisi hesabı ise ''Geç cevap için özür dileriz. Kayıp bir kişiyi arıyorduk. Soyadı Özil. Onu gördünüz mü?'' cevabı vermişti.

MESUT ÖZİL'DEN CEVAP

Mesut Özil ise Stoke karşısında alınan rövanşın ardından polis hesabına tweet atan Arsenal taraftarına ''Stoke polisi, geçen sene senin hırsızlık olayına yardım edememişti. Senin ve diğer Arsenal taraftarları için 3 puan aldığımızı gururla açıklarım'' tweetini attı.

"Mesut Özil Fenerbahçe'ye gelebilir"
Sporxtv'nin YouTube hesabında yayınlanan Futbol Masası programında yorum yapan Ahmet Ercanlar, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye gelebileceğini söyledi.
üzerinden yapılan "Futbol Masası" programının yorumcusu Ahmet Ercanlar, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinin olduğunu söyledi.

Ali Koç'un başkanlığa gelmesi durumunda Mesut Özil'in de Fenerbahçe'ye gelebileceğini söyleyen Ercanlar, "Mesut Özil'in Koç ailesi ile çok iyi ilişkileri olduğunu biliyorum ve 2 yıl önce, 10 saat beraber geçirdiklerini biliyorum. Mesut'un annesinin bizzat Mesut'un Fenerbahçe'de oynamasını istediğini söylediğini biliyorum ve Mesut bir Fenerbahçe taraftarı. Bizzat kendisi açıkladı. " yorumunu yaptı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator