Geri
İleri  

Oyuncular Derneği, Barnes'ın arkasında

Memphis Grizzlies oyuncusu Matt Barnes, NBA yönetiminin verdiği karara karşı çıkan Oyuncular Derneği'ne teşekkür etti.

SPORXNBANBA yönetimi geçtiğimiz haftalarda Matt Barnes'a New York Knicks koçu Derek Fisher ile olan münakaşasından ötürü 2 maç uzaklaştırma vermişti ve bu ceza Grizzlies ekibine 64 bin dolara maloldu. Uzaklaştırmanın yersiz olduğunu düşünen kâr amacı gütmeyen organizasyon Oyuncular Derneği, Barnes adına bir şikâyet dosyası gönderdi fakat Grizzlies oyuncusu kendisinin iyiliği adına bir karar verileceğini hiç sanmıyor.

Oyuncular Derneği'nin güzel hareketine rağmen, Barnes uzaklaştırmasından dolayı kaybettiği parayı geri alacağını hiç sanmıyor.

"Sadece NBA'deki akranlarıma değil NFL ve tüm eğlence dünyasından aldığım desteğe minnettarım. Oyuncular Derneği'nin benim adıma dosyalama yapması benim için çok büyük bir şey. Ama bir beklentim yok. Geriye alınan hiç bir cezam olmadı. Sanmıyorum ki o uzaklaştırma parasından bir kuruş bile geri alacağım!."

Barnes her zaman sesini çıkaran bir oyuncu olmuştur ve fikirlerini gerek medyaya gerekse sosyal medya hesaplarından beyan etmiştir.

NBA yönetimi Barnes'ın Fisher ile olan olayını araştırmak için çok zaman harcadı. Barnes'ı uzaklaştırmak birkaç ay sürdüyse, bu şikayetin cevabı ne zaman gelecek bilinmez.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator