Geri
İleri  

Milli Piyango Yılbaşı çekilişi hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi bu sene hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Türkiye'de milyonlar Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinin canlı yayınlanacağı kanala haberden ulabilirler...

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi hangi kanalda? Yılbaşında insanlar Milli Piyango biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığının heyecanıyla günü geçirecek.  Günler öncesinden Milli Piyango biletleri alanlar, yılbaşında Milli Piyango çekilişini sıcağı sıcağına takip edecek. Peki Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişinin canlı yayın kanalı ve detaylar...

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi, 31 Aralık Cumartesi akşamı canlı olarak televizyon ekranlarından yayınlanacak. Noter huzurunda yapılacak Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi TRT 1'den canlı ve naklen yayınlanacak.

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR? / Merak edilen soru; Milli Piyango biletinize çıkan ikramiyeyi nereden alacaksınız? Milli Piyango ikramiyeleri nereden alınır? Bu soruların cevaplarını açıklıyoruz. Milli Piyango biletinin son 3 (üç) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır. Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler. Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- (Birmilyon TL.) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

MİLLİ PİYANGO NE ZAMAN ÇEKİLİR? / Millî Piyango, Türkiye'de Millî Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur. Türkiye'de piyango çekilişleri, her ayın 9, 19 ve 29'uncu günleri yapılır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir, örneğin her yıl 31 Aralık gecesi yılbaşı özel çekilişi yapılır.

MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR? / Bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ( çekiliş ) ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

MİLLİ PİYANGO ŞANS OYUNLARI İÇİN TIKLAYIN...



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator