Geri
İleri  

Meghan Markle kimdir, kaç yaşındadır? Prens Harry'nin evlendiği Meghan Markle nerelidir?

|| Son güncelleme

Meghan Markle kimdir ve kaç yaşındadır? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. İngiltere Prensi Harry ile evlenen Meghan Markle hakkında tüm merak edilenleri sizler için yanıtladık.

Meghan Markle hakkında tüm bilgiler burada! İngiltere prensi Harry ile evlenerek gündeme gelen Meghan Markle bugünlerde kaç yaşında ve nereli olduğu Google'da merakla araştırılıyor. Peki Meghan Markle ne dedi? İşte tüm detaylarla sizlerleyiz...

İNGİLTERE PRENSİYLE EVLENEN MEGHAN MARKLE KİMDİR?

Meghan Markle, Hollywood doğumlu siyahi bir anne ile beyaz bir babanın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Amerikalı oyuncu 4 Ağustos 1981 tarihinde doğmuştur. Meghan Markle zengin, varlıklı bir ailenin kızıdır. Emmy ödüllü ışık şefi bir babaya ve daha öncesinde hosteslik yapmış şu anda psikoterapist olan bir anneye sahiptir. Meghan Markle, yer aldığı CSI: NY, CSI: Miami, Fringe ve Suits dizileriyle tanınmaya başlamıştır.


Meghan Markle, öğrenim hayatında tiyatro ve uluslararası ilişkiler alanında 2003 senesinde Chicago yakınlarında bulunan Northwestern Üniversitesi'nden diploma alarak mezun olmuştur.

2011 senesinde yapımcı Trevor Engelson ile evlenen Meghan Markle, evliliğini iki yıl sürdürdükten sonra boşanmıştır. Yaptığı bu evlilik onun gündeme gelmesini sağlayan tartışmalardan biri olmuştur. "Boşanmış gelin adayı" olarak tartışmalar yaratan geçmişte yaptığı bu evlilik, İngiliz Kraliyet Ailesi içinde kaos yaşanmasına sebep oldu.

İnsanlara ve zor durumda kalanlara yardım etmekten bir hayli mutlu olan Meghan Markle, hayır işleri ile yakından ilgileniyor ve adının bu şekilde anılmasını sağlıyor. Yaptığı hayır işleri arasında şunlar yer alıyor;

Afganistan'da bulunan ABD kuvvetlerini ve ailelerini ziyarete gitme

Delhi ve Mumbai'de menstrüel sağlığın duyurulması için kadınlarla buluşmak,

Ve yardım dernekleri için iş birlikleri yapmak.

Meghan Markle yaptığı hayır işlerinin ve çalışmalarının sonucunda Prens Harry ile tanışmıştır. Prens Harry ve Meghan Markle'nin tanışması bir dernek toplantısında gerçekleşmiştir. Prens Harry ile ilişkilerinde, Markle'nin hayır işleriyle uğraşmasının önemli bir yeri olduğu düşünülmektedir.



DÜĞÜNDE NELER YAŞANDI?

Prens Harry ise düğünün yapıldığı yere ağabeyi Prens William'la birlikte halkı selamlayarak geldi. Prens Harry ve Prens William, gelinin kiliseye gelişini bekledi.

St George Şapeli'nde Meghan Markle ve Prens Harry karşılıklı olarak evlilik yeminlerini ettiler ve ardından ikisi de "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu "Ediyorum" diyerek yanıtladı.

Düğünü televizyonları yerine yerinde Windsor kentinde izlemek isteyenler sabah erken saatlerde şehre akın etti. Günün ilk ışıklarından itibaren yeni evli çiftin geçiş yapacağı güzergah dolmaya başladı.

DÜĞÜNE KİMLER KATILDI?

Oyuncu George Clooney ve eşi Amal Clooney, yine oyuncu İdris Elba, eski futbolcu David Beckham, televizyoncu Oprah Winfrey, sanatçı Elton John, oyuncu Priyanka Chopra ve tenisci Serena Williams törene katıldı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator