Geri
İleri  

Manuel'in sırrı! Her gün 6 saat

Fenerbahçe derbisine bile yetişmesi şüpheli görünen Portekizli futbolcu, her gün altı saat tedavi ve güçlendirme çalışması yaptı, yurt dışından gelen iğnelerle ayağa kalktı.

Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan, Fenerbahçe derbisine yetiştirilmesi planlanan Fernandes dünkü maçta ilk on birde oynatıldı.

Her gün sabah erken saatlerde tesislere gelerek altı saat tedavi ve güçlendirme çalışmalarına katılan Portekizli futbolcunun, yurt dışından getirilen iğnelerle tedavi edildiği ortaya çıktı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giymeyen futbolcusu Holosko ise dün ilk kez maç kadrosuna girebildi. Karşılaşmanın 75. dakikasında Gökhan Töre’nin yerine oyuna dahil olan Filip Holosko, 189 gün sonra formasına kavuştu. Geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle bu sezon resmi maçlarda forma şansı bulamayan Slovak futbolcu, en son geçen sezon 19 Mayıs’ta oynanan Kayserispor karşılaşmasında forma giymişti.

KADRODAN ÇIKARILDI

Sol dizine çarpma sonucu darbe alan Escude’nin önceki akşam çekilen MR’ında sol diz yan bağlarında zorlanma ve ödem tespit edildi. Futbolcunun tedavisini hemen başlanırken, karşılaşmanın kadrosuna da alınmadı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator