Geri
İleri  

"LeBron, son 10 MVP'sinin 8'ini hakettiğine inanıyor" iddiası..

Cleveland Cavaliers süperstarı LeBron James'in, geride bıraktığımız 10 NBA sezonunun sekizinin MVP ödülünü kazanmayı hakettiğine inandığı iddia edildi.

Cleveland Cavaliers süperstarı LeBron James'in, geride bıraktığımız 10 NBA sezonunun sekizinin MVP ödülünü kazanmayı hakettiğine inandığı iddia edildi.

Hoop Collective isimli podcaste konuk olarak katılan ESPN yazarlarından Brian Windhorst, LeBron'un 2011'de Derrick Rose'a, 2016'da da Stephen Curry'ye "kabul konuşması" yaptığını da söyledi.

Windhorst'un düşünceleri şu şekilde:

"Son 10 MVP ödülünün 8'ini falan onun kazanmış olması gerektiğine inanıyor."

"Derrick Rose'un yılında kabul konuşması gibi bir şey yapmıştı. Minnesota'dayken hatırlıyorum, 'Bu sene Derrick'in senesi.' demişti. Ama bunu dişlerini gıcırdatarak söylemişti. Warriors'ın 73 maç kazandığı ve Steph'in oybirliğiyle MVP olduğu yıl da bir kabul konuşması yaptı. Ama o yıl LeBron, Kawhi'ın ardından üçüncü sırada tamamladığı için kızgındı. Üçüncü sırada tamamlaması gerektiğine inanmamıştı. Yani o iki sene bu konuşmaları yaptı. Kalan yılları kendisinin kazanmış olması gerektiğine inanıyor."

"Cleveland'a döndüğü ilk yılda, beli onu biraz rahatsız ettiğinde ve sezon ortasında birkaç hafta kaçırdığı için istatistiklerinin biraz düşmüş olmasına rağmen de aynı düşünüyordu. O takımı taşımak için yaptığı her şeyle birlikte David Blatt'le de uğraşmış olmasına rağmen, hakettiğine inanıyor."

LeBron, kariyerinde 2009, 2010, 2012 ve 2013 sezonlarında MVP ödüllerini kazanmıştı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator