Geri
İleri  

Kocaman'dan Persie yerine Giuliano tercihi!

Janssen cezalı... Soldado ve Fernandao ise sakat. Tek sağlam santrfor Van Persie kaldı. Ama Kocaman'ın başka bir planı var. Kocaman, Kasımpaşa maçında Giuliano'yu santrfora koyacak. Tecrübeli hoca, Brezilyalı futbolcuyu hafta boyu özel olarak hazırlayacak.

Antalya deplasmanından 3 puanla dönmenin sevincini yaşayan Fenerbahçe'de keyifler yerine gelse de 2 santrforun sakatlığı birinin de cezalı olması Aykut Kocaman'ı Kasımpaşa maçı öncesinde kara kara düşündürüyor. Janssen kart cezalısı. Soldado, Antalya maçın sakatlandı. Fernandao ise zaten takımla çalışmıyor.

RVP 90 DAKİKAYI ÇIKARTAMAZ

Uzun süreli sakatlıktan yeni dönen Van Persie'yi ise hazır bulmayan Kocaman, çareyi son haftaların golcüsü Giuliano'da buldu. Kocaman Brezilyalı futbolcuyu Kasımpaşa maçında tek santrfor olarak sahaya sürecek.

GIULIANO İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Kocaman'ın bu planını Giuliano ile paylaştığı ve "Daha önce de bu mevkide tecrüben var. Kendi hafta boyunca buna göre hazırla. Santrfor oynamaya en uygun olan sensin. Sana güvenim tam" dediği öğrenildi.

RUSYA LİGİ'NDE TECRÜBESİ VAR

5 golle takımın en golcü ismi olan Giuliano bu sezon Sarı-Lacivertli formayla forvet arkası ve sağ kanatta oynadı. Kasımpaşa maçında ilk kez santrfor oynayacak. Ancak Rusya Ligi'nde az da olsa tecrübesi var.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator