Geri
İleri  

Kobe, Isaiah ile çalıştığı noktaları paylaştı

Efsane oyuncu Kobe Bryant, Boston Celtics yıldızı Isaiah Thomas ile birlikte maç filmi değerlendirmesi yaptığında odaklandığı noktaları açıkladı.

Efsane oyuncu Kobe Bryant, Boston Celtics yıldızı Isaiah Thomas ile birlikte maç filmi değerlendirmesi yaptığında odaklandığı noktaları açıkladı.

Thomas, Kobe'nin kendisiyle maç filmi çalıştığını, fakat öğrendiklerini paylaşmayacağını söylemişti. Kobe, bu konuda geçtiğimiz gün yaptığı röportajda, Isaiah ile paylaştıklarını açıklamaktan çekinmedi.

Kobe, "Ona 'Dinle, oynayıp oynamayacağını ben bilemem. Kimse şuan başından geçenleri anlayamaz.' dedim. Ama sonra 'Sana verebileceğim ufak bir tavsiye, eğer oynayacaksan, oynaman gerektiği. Belki de sahada bazı anlarda huzuru bulursun.' dedim. Eğer bir şeye ihtiyacı varsa, bana ulaşmasını söyledim." şeklinde konuştu ve videoları nasıl değerlendirdiğini de açıkladı:

"Videoda bir şey gördüğümde 'Tamam, 12:01'e git.' derdim. Video izlemek için biraz daha kavramsal bir ders gibiydi. Neye bakmalısın? Savunma tarafında bir sürü göz üzerinde, şurada ne yapmalısın, nerede seni sıkıştıracaklar? Ve orada ne yapmalısın? gibi şeyler. Ona yardımcı olduğum için çok mutluyum. Bana sorma cesaretini de bulmuş. Ben de gençken Michael Jordan'la aynı şeyi yaptım."

Isaiah, 2017 playofflarında 25.6 sayı ortalama ile oynuyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator