Geri
İleri  

Kerr: "Draymond'a en kızdığım an, Jordan Poole olayıydı"

|| Son güncelleme

Golden State Warriors koçu Steve Kerr, Draymond Green'e en çok kızdığı olayın eski takım arkadaşı Jordan Poole ile arasında geçen münakaşa olduğunu söyledi.

Golden State Warriors koçu Steve Kerr, Draymond Green'e en çok kızdığı olayın eski takım arkadaşı Jordan Poole ile arasında geçen münakaşa olduğunu söyledi.

"The Dan Le Batard Show with Stugotz" programında Green'e en çok ne zaman kızdığı sorulduğunda Kerr, deneyimli oyuncunun 2022'deki bir sezon öncesi antrenmanı sırasında o takım arkadaşı Poole'u yumrukladığı zaman olduğunu belirtti:

"Elbette, Jordan Poole olayı. Draymond ve ben birçok yönden birbirimize benzeriz. İnsanlar bunu dışarıdan muhtemelen görmüyorlardır fakat ikimiz de sıkı rekabetçileriz ve maçlar sırasında stratejilerle ilgili anlaşmazlıklar yüzünden deliye dönebiliriz. Ama Jordan olayında çizgiyi aşmıştı ve kendisi de bunun farkında.

Durumun vehametini hemen anlamış olsa da, o sezonu herkes için acayip derecede zorlaştırmıştı. Bu hikaye birçok kez tekrarlandı ama muhtemelen en çok kızdığım an, o andı."

Olayın ardından Warriors Green'e para cezasına çarptırmış ancak uzaklaştırma cezası vermemişti. Green buna rağmen, takımdan geçici olarak uzaklaşmayı tercih etmiş ve takım arkadaşlarına gereken alanı tanımak istediğini açıklamıştı.

Golden State ekibi, 2022-23 sezonunu 44-38'lik bir dereceyle tamamlamış ve sonunda Batı Konferansı yarı finalinde Los Angeles Lakers'a yenilmişti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator