Geri
İleri  

Kasımpaşa'da Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı - Rıza Çalımbay haberleri

|| Son güncelleme

Kasımpaşa'da Rıza Çalımbay dönemi sona erdi. Rıza Çalımbay, Kasımpaşa'da alınan kötü sonuçların ardından istifa etti. Rıza Çalımbay ve Kasımpaşa haberinin detayları...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da Rıza Çalımbay dönemi sona erdi.

Turgay Ciner'in isteğiyle küçülme kararı alan ve verimli bir transfer dönemi geçiremeyen Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Süper Lig'in ilk üç haftasında alınan kötü sonuçların ardından görevine son verildi. Kasımpaşa, Süper Lig'in ilk üç haftasında Adanaspor ile berabere kalırken; Trabzonspor ve Başakşehir'e ise yenilmişti.

Kasımpaşa'dan yapılan açıklamada; "Teknik Sorumlu Rıza Çalımbay'ın iş akdi fesh edilmiştir. Bundan sonraki futbol hayatında kendisine başarılar dileriz. Kamuoyuna duyurulur."

Rıza Çalımbay, Başakşehir maçının ardından şu ifadeleri kullanmıştı; "Geçen seneye göre mutlu musunuz derseniz, kaybettiğimiz arkadaşlarımızdan dolayı değilim.Takım olarak her konuda hazırız. Ne kadar eksiğimiz olsa da, ne kadar bazı arkadaşlarımız hazır olmasa da, oradan iyi bir neticeyle ayrılmak tek düşüncemiz. Onuda inşallah başaracağız."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator