Geri
İleri  

İki Türk final peşinde

Avrupa'da heyecan UEFA Avrupa Ligi yarı final maçları ile devam ederken; Mehmet Topal'lı Valencia ile Arda Turan'lı Atletico Madrid, Bükreş'teki finale adlarını yazdırmak için mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan yarı final rövanş maçları ile sürüyor. Gecenin maçında Mehmet Topal'lı Valencia, kendi evinde Arda Turan'lı Atletico Madrid'i konuk ederken; kupanın sürpriz iki ekibi Athletic Bilbao ile Sporting Lizbon, San Mames'te kozlarını paylaşacak.

Saat 22:05'te başlayacak olan müsabakalar sonunda tur atlayan iki takım, Bükreş'teki finale adını yazdıracak.

Yarı final karşılaşmalarının ardından UEFA Avrupa Ligi'nin finali 9 Mayıs'ta Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynanacak.

VALENCIA - ATLETICO MADRID

Yarı final maçları arasında şüphesiz bizleri en çok ilgilendiren karşılaşma, Valencia ile Atletico Madrid arasında olacak.

Temsilcilerimizden Mehmet Topal'ın forma giydiği Valencia, Arda Turan'lı Atletico Madrid karşısında Estadio Mestalla'da final vizesi arayacak.

İlk maçı Vicente Calderon'da 4-2 kazanmayı başaran Arda Turan'lı Atletico Madrid ise, ilk maçta yakaladığı avantajı koruyarak kupa yolunda önemli bir virajı daha geçmek istiyor.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN

İki milli futbolcumuzun, ilk 11'de sahaya çıkması ve bu zorlu mücadelede bir kez daha karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

Valencia, gol yemeden atacağı iki gol ile turu geçen taraf olacak. Tüm beraberlikler ise Madrid ekibine yarıyor. 3-1 ve 4-2 haricindeki tüm iki farklı yenilgilerde ise gülen taraf yine konuk ekip Atletico Madrid olacak.

Bu heyecanlı mücadele, Star TV'den naklen yayınlanacak.

Maç Öncesi Notlar

* Valencia, Vicente Calderon'da oynanan ilk maçı 4-2 kaybetti.
* Valencia en son UEFA Kupası'nı müzesine 2004 yılında Marsilya'yı yenerek götürmüştü. Atletico Madrid ise ilk ve tek UEFA Kupası zaferini 2010 yılında Fulham'ı yenerek yaşamıştı.
* 2010 yılında çeyrek finalde karşı karşıya iki takımdan turu geçen taraf Madrid olmuştu.
* Avrupa maçları baz alınarak konuşulduğunda Valencia, Mestalla'da misafir ettiği İspanyol takımlarına hiç mağlup olmazken; Atletico Madrid ise deplasmanda karşılaştığı İspanyol takımları karşısında bugüne kadar hiç kazanamadı.

Muhtemel 11'ler

Valencia
Diego Alves
Ricardo Costa
Rami
Ruiz
Alba
Tino Costa
Mehmet Topal
Feghouli
Jonas
Mathieu
Soldado

Atletico Madrid
Courtois
Perea
Miranda
Dominguez
Filipe Luis
Gabi
Suarez
Adrian
Diego
Arda Turan
Falcao

ATHLETIC BILBAO - SPORTING LIZBON

Yarı final mücadelelerinin bir diğer ayağında ise bu sene yakaladıkları çıkışla sürpriz bir şekilde son 4 takım arasında kalmayı başaran iki ekip, bu akşam finale çıkmak için amansız bir mücadele verecek.

TSİ ile 22.05'te San Mames'te oynanacak olan maçta avantajlı taraf, ilk maçta Portekiz'de 2-1 kazanmayı başaran konuk ekip Sporting Lizbon olacak.

Athletic Bilbao'da sakatlığı geçen Javier Martinez bu maçta görev alabilecek. Portekiz ekibinde Elias, Fito Rinaudo, Alberto Rodriguez ve Matias Fernandez gibi önemli isimlerin forma giyemeyecek olmaları teknik direktör Ricardo Sa Pinto'nun canını biraz sıkıyor.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN

Athletic Bilbao'ya tur için yemeden atılacak bir gol gerekiyor. Her türlü beraberlikte tur atlayacak olan Sporting Lizbon, ayrıca 1-0 ve 2-1 haricindeki tüm tek farklı mağlubiyetlerle de turu kapan taraf olacak. Herhangi bir iki farklı skor ise Athletic Bilbao için yeterli olacak.

Sonucu merakla beklenen bu mücadele de, D-Smart Euro Futbol'dan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Athletic Bilbao
Iraola
Javier Martinez
Amorebieta
Aurtenetxe
Iturraspe
Toquero
Herrera
Susaeta
Llorente
Muniain

Sporting Lizbon
Patricio
Pereira
Xandao
Polga
Insua
Carrico
Schaars
Matias
Carillo
Van Wolfswinkel
Capel

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator