Geri
İleri  

Icardi, PSG'de kalmak istiyor; "Her şeyi yaparım"

Paris Saint-Germain'in Inter'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, kariyerini Fransa ekibinde sürdürmek istediğini söyledi.

Inter'den sorunlarla ayrılarak Paris Saint-Germain'in yolunu tutan Mauro Icardi, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

PSG'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Inter'de olan Icard, "Paris Saint-Germain'de kalmak için her şeyi yapacağım" dedi.

Fransa basınına konuşan Icardi, "Sahada kendimi kanıtlamam gerekiyor. İyi bir ekim ayı geçirdik ama halen yapacak çok şey var. Burada kalacak mıyım göreceğiz. İyi şeyler yapmak istiyorum ve bunun için buraya geldik. PSG gibi bir kulüpte oynamak herkes için çok önemliydi. Dünyanın en iyi takımlarından biri. Burada kalmak için her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

"CAVANI İZ BIRAKAN BİR OYUNCU"

Cavani ile yaşadıkları forma rekabetini de yorumlayan Arjantinli golcü, "Cavani'yi uzun zamandır tanıyorum. İtalya'da karşılıklı da oynadık. O, PSG'nin tarihinde iz bırakan bir oyuncu. Burada çok şey yaptı. Ben de takıma yardımcı olmak istiyorum. İkimiz de takım için çalışıyoruz. Kimin forma giyeceğini ise teknik direktör karar verecek." şeklinde konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator