Geri
İleri  

Grosskreutz'tan çıldırtan paylaşım! Almanya bunu konuşuyor...

Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan Kevin Grosskreutz, Schalke ile oynadıkları karşılaşmada kendisine edilen küfürler sonrası mesaj yayınmladı

- SPORX DIŞ HABERLER - Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan Kevin Grosskreutz, Schalke ile oynadıkları karşılaşmada kendisine edilen küfürler sonrası tepkisini ortaya koydu.

Dortmund'un eski futbolcusuna sahada küfürler yağdıran Schalkeli taraftarlara sinirlenen Kevin, Instagram hesabından gönderme yaparken, Borussia Dortmund'un hala kalbinin bir köşesinde olduğunu da ima etti.

Bundesliga'da kazandıkları şampiyonluk kupasının resmini paylaşan Grosskreutz, "Großkreutz o.. ç..'dur.. Ne kadar sıkıcı. Kendinize yeni bir şeyler üretin.. Hiçbir zaman bu kupaya dokunamayacaksınız. Daha önce de söylediğim gibi teklifim hala geçerli, müzeme gelip bu kupayı görebilirsiniz, hani sizin 2001 yılında alamadığınız." dedi.

2000-2001 sezonunda Bayern Münih, 1 puan farkla Schalke'nin önünde şampiyonluğa ulaşmıştı. Schalke sezonun bitimine 2 hafta kala Stuttgart'a 1-0 yenilince şampiyonluğu kaçırmıştı



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator