Geri
İleri  

Gökçe Akyıldız kimdir? Gökçe Akyıldız kaç yaşındadır, nerelidir?

Gökçe Akyıldız kimdir ve kaç yaşındadır? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Kırgın Çiçekler'de Songül karakterine can veren Gökçe Akyıldız hakkında tüm merak edilenleri sizler için yanıtladık.

Gökçe Akyıldız hakkında tüm bilgiler burada! Kırgın Çiçekler dizisinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Gökçe Akyıldız bugünlerde kaç yaşında ve nereli olduğu Google'da merakla araştırılıyor. Peki Gökçe Akyıldız ne dedi? İşte tüm detaylarla sizlerleyiz...

GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 tarihinde Sinop'ta dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri ekranlarda yer alan Gökçe Akyıldız, ilk projesi olan Bir Tutam Baharat filminde Saime isimli karakteri canlandırdı. Büyük Buluşma, Sırlar Dünyası ve Beşinci Boyut dizilerinin oynadı.

2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül karakterini canlandıran oyuncu, Parmaklıklar Ardında, Gazi ve Kollama dizilerinde de boy gösterdi. Gökçe Akyıldız, oyunculuk kariyerinin en önemli çıkışını ise Hayat Devam Ediyor dizisinde yakaladı. Bu dizinin ardından Bizim Okul ve Kötü Yol dizilerinin kadrosunda yer aldı. 2013 yılında başlayan Fatih Harbiye dizisinde Aslı karakterini canlandıran Akyıldız, 2014 yılında bu projeyi tamamlamıştır. Gökçe Akyıldız, dram yüklü Atv dizisi Kırgın Çiçekler'de Songül karakterine hayat veriyor.

Gökçe Akyıldız Oynadığı Diziler
2002 – Sırlar Dünyası
2003 – Büyümüş de Küçülmüş
2003 – Çınaraltı
2004 – Büyük Buluşma
2005 – Beşinci Boyut
2006 – Ezo Gelin
2007 – Parmaklıklar Ardında
2008 – Gazi
2008 – Kollama
2011 – Hayat Devam Ediyor
2012 – Kötü Yol
2013 – Fatih Harbiye
2015 – Kırgın Çiçekler

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCU KADROSU

Özgür Çevik Toprak Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar Feride

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz Eylül

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız - Songül

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan - Cemre

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak - Kader

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...
Aleyna Solaker Meral 16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator