Geri
İleri  

GetContact nedir? GetContact nasıl çalışır? GetContact kim beni nasıl kaydetmiş?

Yeni nesil telefonlar hayatımıza girdikten sonra çıkan çeşitli uygulamar yüzünden suç oranları ve özel hayata ulaşma oldukça arttı. GetContact uygulaması ile vatandaşlar, başkalarının numaralarını kolaylıkla görebiliyor. Peki GetContact nedir? GetContact nasıl çalışır? GetContact kime hizmet ediyor? GetContact nasıl kullanılır? GetContact 'in yararları ve zararları.

Son zamanlarda oldukça fazla şekilde telefonlara indirilen ve kişilerin rehber datalarına ulaşan GetContact uygulaması gündeme birden bomba gibi düştü. Kişilerin, başka kişilerin rehberlerinde nasıl kaydedildiğini gösteren bu uygulama zararlı mı? Yararı var mı? GetContact uygulaması tam olarak nedir? İşte bu soruların cevapları...


GETCONCACT

Uygulamayı yükleyen kişilerin listesinde yer alanlarca hangi isimlerle telefon rehberine kaydedildiğini gösteren uygulama Türkiye'de bir anda hızla yayıldı.

Dünyada milyonlarca kişinin kullanmaya başladığı GetContact'ın telefon rehberine erişim sağlaması sıkıntı yaratmaya başladı.

GetContact'ı indirip rehberinize erişim izni verdiğinizde bu programı kullanan herkes rehberinize erişebilir hale geliyor.

Aslında GetContact'ın asıl amacı istenmeyen aramaları engellemek. Ayrıca siz bu aramayı raporlayarak tüm GetContact kullanıcılarını da bu numaralardan gelen çağrılar konusunda uyarmış oluyorsunuz. Bunun için uygulamadaki Spam Koruma özelliğini aktif etmeniz gerekiyor.

GetContact ile ayrıca sizi arayan kişinin kimliğini rehberinizde kayıtlı olmasa bile otomatik olarak tanımlayabiliyorsunuz.

Uygulamanın bir başka özelliği de GetContact kullanıp gerçek hayatta tanıyor olabileceğiniz kişilere ulaşmanıza olanak vermesi. Bunun için o kişiye istek gönderebiliyorsunuz. Karşı taraf da onaylarsa iletişime geçebiliyorsunuz.

Bu uygulamayla ilgili unutulmaması gereken konu telefon rehberinize erişim izni vererek rehberdeki numaraları tüm Getcontact kullanıcılarının görmesini sağlamış olmanız. Bu güvenlik açıklarına neden olabilir.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator