Geri
İleri  

Genoa'ya eski bir Galatasaraylı

İtalya Serie A takımlarından Genoa, bir dönem Galatasaray forması da giyen Meksikalı genç oyuncu Giovani Dos Santos'un transferini bitirmek üzere.

İtalya Serie A takımlarından Genoa, Tottenham'ın Meksikalı oyuncusu Giovani Dos Santos'u kadrosuna katmak üzere...

Tottenham'da forma şansı bulamayan ve ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Dos Santos için Tottenham'a 4.5 milyon avro teklif eden Genoa, Londra temsilcisi ile şu anda pazarlık halinde.

Ada basını Giovani Dos Santos için 7 milyon avro'luk bir bonservis bedeli belirleyen Tottenham'ın, Meksikalı oyuncunun da takımdan ayrılmak istemesiyle bir miktar da olsa bonservis bedelinde indirime gideceğini ifade etti.

Transferi hakkında konuşan Dos Santos, "Londra'da yaşamak keyif verici ancak kariyerimi sürdürebilmem için daha fazla forma giyebileceğim bir takıma transfer olmam gerekiyor. Bu konuyu Harry Redknapp ile de konuştum ve isteklerimi kendisine ilettim. Şu an için konuşmak erken ancak ara transfer dönemi benim kariyerimi değiştircek hamleleri gerçekleştirebileceğim bir zaman olabilir" dedi.

Genoa'nın yanı sıra İspanya La Liga takımlarından Real Zaragoza da Giovani Dos Santos'u transfer gündeminde tutuyor. Bir dönem Meksika Milli Takımı'nı çalıştıran ve Dos Santos'un eski teknik direktörü olan Javier Aguirre, Real Zaragoza yönetimine bu transferi bitirme konusunda kesin talimati verdi.


✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator