Geri
İleri  

Fenerbahçe, Monaco denemesi yapacak!

|| Son güncelleme

Fenerbahçe'de Mehmet Topal, Alper Potuk ve Volkan Şen, Fransız ekibi Monaco'ya karşı forma giyemeyecek. Bu doğrultuda arayış içinde olan Portekizli hoca Vitor Pereira da taktiğini ve stratejisini Sparta Prag önünde görme fırsatı elde edecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Monaco ile oynayacağı karşılaşma öncesi son ciddi provasını bu akşam Sparta Prag karşısında verirken, teknik direktör Vitor Pereira da haftaya sahaya süreceği kadroyu denemek ve görmek istiyor.

Monaco karşılaşmasında Mehmet Topal, Alper Potuk ve Volkan Şen cezalı oldukları için forma giyemeyecekler. Bu üç as oyuncunun yokluğunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira da yeni transferleri deneyecek ve yeni taktiğiyle takımını en ciddi sınavda görecek.

YENİLER VİTRİNDE

Yeni transferlerden Martin Skrtel, Gregory van Der Wiel, Roman Neustadter, Aatif Chahechouhe ve İsmail Köybaşı bu akşam büyük ihtimalle ilk 11'de sahaya çıkacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira bir anlamda bu oyuncuların son performansını maç içinde canlı gözle görmek ve ona göre Monaco ile Kadıköy'de yapılacak ilk kritik karşılaşmanın stratejisini de belirlemek istiyor.

Buna göre bu akşamki Sparta Prag mücadelesi, Fenerbahçe adına önemli ve yol gösterici bir hazırlık karşılaşması olacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator