Geri
İleri  

Fenerbahçe için sürpriz golcü gündemde!

|| Son güncelleme

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de tek gündem transfer... Özellikle gol yollarında yeni bir ismi kadrosuna katmayı düşünen ve Sörloth ile Muriqi'yi gündeminden düşürmeyen Kanarya, M'Bala Nzola için düğmeye bastı.

Sezonun başlamasına sayılı günler kala önceliği golcü transferi olan Fenerbahçe'de yeni bir iddia ortaya atıldı. Listesinde Sörloth ile eski golcüsü Vedat Muriç de bulunan sarı-lacivertlilerin İtalya'da Spezia forması giyen M'Bala Nzola'ya teklif götürdüğü ileri sürüldü.

Yönetimin 24 yaşındaki golcü için 4.5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtilirken, sürecin olumlu işlediği kaydedildi. Angolalı futbolcunun 1.5 sezondur formasını giydiği Çizme temsilcisiyle 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

İTALYANLAR YAZDI
Geçtiğimiz sezon Serie A'da 11 gol, 3 asistlik performansıyla öne çıkan isimlerden olan M'Bala Nzola için Spezia'nın kapısını çalan Fenerbahçe'nin transferde tüm şartları zorladığı iddia ediliyor. İtalyan Tuttomercato'da da yer alan haberde; sarı-lacivertlilerin uzun süredir peşinde olduğu Muriç'ten vazgeçip, Nzola'yı kadrosuna katmayı hedeflediği yer aldı.

ADIM ADIM ZİRVEYE ÇIKTI
2016-17'de Francavilla formasıyla Serie C'de sahne alan Nzola, 2017-18'de Carpi ile Serie B'deydi. Bir sezon sonra Trapani ile tekrar Serie C'de yer alan Kongolu, 2019- 20'de Spezia ile B'den A'ya çıktı. 24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon da İtalya Ligi'nin öne çıkan golcüleri arasına girmeyi başardı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator