Geri
İleri  

'Derdiyok', talibi çok!

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Türk asıllı İsviçreli oyuncu Eren Derdiyok'un Alman ekibinden ayrılacağı öne sürüldü.

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Türk asıllı İsviçreli forvet Eren Derdiyok'un sezon sonunda Leverkusen'den ayrılacağı iddia edildi. Alman Bild Gazetesi'nin iddiasına göre Alman ekibinde mutsuz olan Eren, kulüpten ayrılmak için gün sayıyor.

Konuyla ilgili net bir açıklama yapmayan golcü futbolcu, şu anda bunları düşünmek istemediğini sadece son iki lig maçına konsantre olmak istediğini belirtti. Konuyla ilgili olarak görüş belirten Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Voeller ise; "Eren ile olan sözleşmemiz sürüyor. Ama duruma göre oturup bir karar verebiliriz." şeklinde konuştu.

Düzenli olarak ilk 11'de forma giyememekten şikayetçi olan Eren'in Leverkusen'den ayrılmak için bütün seçenekleri zorlayacağı öğrenilirken; yıldız futbolcuyla başta Hoffenheim olmak üzere, Napoli, Udinese ve Chelsea gibi ekiplerin yakından ilgilendikleri belirtildi.

Golcü futbolcu 2009 yılında transfer olduğu Bayer Leverkusen'de 89 Bundesliga karşılaşmasında 24 gol atarken; forma giydiği 63 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ise 17 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator