Geri
İleri  

Çukur 24. bölüm izle, Çukur son bölümde ne oldu? Çukur dizisi

Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'da, heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Çukur dizisinin son bölümünü kaçıranlar için, Çukur dizisii tekrar izlemek isteyenler için, Çukur dizisine dair herşeyi haberin detaylarında bulabilirsiniz. Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünü izlemek için haberin detaylarını okuyabilirsiniz.

Çukur dizisinde her hafta olduğu için bu hafta da heyecan kaldığı yerden devam etti. Çukur dizisinin son bölümünde yaşananlar ve merak edilenler haberin detaylarında...

ÇUKUR 23. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur'da Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner. Elvis ve çetesi, Baykal'ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmayacaktır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarılacak. Yamaç ile Vartolu iş birliğinin ne kadar kalıcı olacağı ise akıllarda soru işareti yaşatacak. Kartların yeniden dağıtılacağı, mücadelenin daha da çetin olacağı bölümde Elvis'in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur'un önemli karakterlerinden biri diziye veda ediyor.

 

Çukur 24. bölüm fragmanında şok! Sultan vuruluyor...



 

ÇUKUR 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İdris Sultan'ın vurulduğunu öğrenirken, sinir krizi geçiren Nedret "Senin yüzünden!" diyerek Saadet'e saldırıyor. Sultan'ın vurulması Çukur'da bomba etkisi yaşatırken, mahalle sakinleri Vartolu ve Medet'e tepki gösteriyor. Öfkelenen Vartolu'nun "Bize bir dirhem mutluluğu çok görenlere bu dünyayı dar edeceğiz!" sözleri dikkat çekiyor. Yaşam savaşı veren Sultan'a ne olacağı ise merak uyandırıyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator