Geri
İleri  

Cleveland Cavaliers yormadan yorulmadan 2-0! Rekor...

|| Son güncelleme

Cleveland Cavaliers, NBA playoff rekorunu kırarak üstüste 17. galibiyetini Toronto Raptors'a karşı kazanarak kırdı ve seride durumu 2-0'a getirdi.

NBA playoffları Doğu Konferansı final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers ile Toronto Raptors karşı karşıya geldi. Quicken Loans Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Cavaliers, 108-89'luk skorla kazanarak seride durumu 2-0'a getirdi.

Cleveland Cavaliers, ilk çeyrekte Toronto Raptors'a karşı DeMar DeRozan'ı durduramadı. Hücumda iyi performansını sürdüren Cavaliers, ilkj çeyreği 30-28 önde geçti. İkinci çeyrekte ritmini artıran, savunamda daha da 'sıkı' hale gelen ev sahibi ekip, farkı artırmaya başladı. Oyunun her alanında liderlik yapan ve durduralamaz bir oyun oynayan LeBron James, neredeyse ilk yarıda triple-double yaparak farkı 14'e kadar çıkardı. İkinci yarıda adım adım farkı artıran Cavaliers, maçın bitimine 9 dakika kala galibiyet garantiledi ve yıldızlarını dinlendirdi.

LeBron James, 23 sayı, 11 ribaunt ve 11 asistle kariyerinin 15. playoff triple-double'ını yaptı. Ayrıca, playoffun en skorerleri listesinde Shaquille O'Neal'ı geçen 31 yaşındaki LeBron James, 4. sıraya yükseldi. LeBron'un zirvedeki Michael Jordan'ı yakalamasına 750 sayıdan az kaldı.

Cavaliers'ın diğer süperstarlarından Kyrie Irving 26, Kevin Love ise 19 sayı attılar.

Cleveland Cavaliers, Doğu Konferansı playofflarındaki galibiyet serisini 17 maça çıkararak bir NBA rekoru kırdı. Bundan önceki rekor 2000 ila 2002 yılları arasında 16 maç ile Los Angeles Lakers'ındı. Cavaliers, Raptors'a karşı 2 maç daha kazanırsa 12-0 ile NBA tarihinin en iyi playoff açılış rekorunu da eline geçirecek.

Raptors'ta DeMar DeRozan 22, James Johnson, Terrence Ross ve Cory Joseph 11'er sayı attılar. Kyle Lowry ise 14'te 4 şut ile 10 sayı üretebildi. Lowry, Cavaliers'a karşı attığı ilk 8 şutun 7'sini kaçırdı. All-Star guardın Cavaliers serisindeki şut performansı 20'de 5 oldu.

Cavaliers ile Raptors arasındaki serinin 3. maçı cumartesiyi pazara bağlayan gece TSİ 03.30'da Toronto'da oynanacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator