Geri
İleri  

Carter: "Bence Kawhi, takımını Cuma duyuracak"

|| Son güncelleme

Kawhi Leonard'ın, içinde bulunduğumuz serbest oyuncu döneminde hangi takımı seçeceğine dair kararını halen düşündüğü ve bugün içinde kararını vermesinin beklendiği iddia edildi.

Kawhi Leonard'ın, içinde bulunduğumuz serbest oyuncu döneminde hangi takımı seçeceğine dair kararını halen düşündüğü ve bugün içinde kararını vermesinin beklendiği iddia edildi.

Fox Sports'tan Cris Carter'ın "First Things First" isimli programda yaptığı açıklamalar şu şekildeydi:

"Bence (Kawhi) Cuma günü bir duyuru yapacak. Kampı ve Magic Johnson, Pazar günü bir buluşma planları yapsa bile, bu süreç onun için saat 6'da başlamamıştı. Pazar günü Lakers ve Clippers ile görüşmeyi planladılar. Pazartesi ve Salı günü serbest oyuncu döneminde Knicks ve Brooklyn ile, en sonunda da Toronto ile buluşacaklardı."

"KNICKS 'OLMAZ' DENİNCE, YARIŞTAN ÇEKİLDİ"

"KD'nin erken karar vermesiyle, kendisi ve Kyrie'nin çoktan Brooklyn'le anlaşmasıyla, bu, Brooklyn'i Kawhi'ı kovalayanlar arasından çıkarıyor."

"Knicks, Kawhi'a ulaşacakları zaman gerçek bir şansları olup olmayacağı konusunda endişeliydi. Onunla anlaşmak için şanslarının çok iyi olamayacaklarına dair bilgi aldılar, bu yüzden Pazar günü kendilerini yarıştan çıkardılar."

"Sonra Lakers ve Clippers ile görüşmeler oldu. Dün de Raptors ile buluşmak için, Toronto'ya geri dönmeye karar verdiğini gördük."

"PLANLARINA UYGUN GİDİYORLAR"

Carter, "Planladıkları gidişatın ne olduğunu görüyoruz" diye devam etti:

"Bu, baştan birçok anlaşmanın çoktan halledildiği, daha önce gördüğümüz bir serbest oyuncu dönemi gibi değil."

"Kevin Durant'i birkaç takımı ziyaret ederken görmedik. LeBron James'in ne yapacağını düşünmesini sağlamadık. Bu anlaşmalar çoktan yapıldı ve insanların Kawhi'nin bir şeyler yapması gerektiğini nasıl düşündüğünü etkiledi. Serbest oyuncu dönemine girmeyi planladıklarına bağlı olarak, şu anda programlarına uygun gidiyorlar."

"AŞMALARI GEREKEN TAKIM, TORONTO"

"Neyse ki veya ne yazık ki, tatil, üçüncü toplantıdan hemen sonra geliyor, bu da acaba duyuruyu bir gün daha geciktirecek mi? Lakin dünden beri hiçbir takımın bir avantajı olmadığını biliyorum. Her takım hala yarışın içinde. Clippers'a karşı büyük ilgileri var, Lakers'a büyük ilgi var. Herkesin üstesinden gelmesi gereken takım ise Toronto, bunun sebebi Kawhi'ın güvene dayalı çok fazla karar alması."

"Toronto bu konuda herkesten üstün. Doktorlar, koçluk personeli, şehir... orada rahat. Kawhi Toronto Raptors'daki kariyerine güveniyor. Ve Lakers ile Clippers ekipleri kendisini ikna etmek ve gelecekte basketbol oynamaya karar vereceği yer için kendisine bu güveni sağlamak zorunda kalacaklar."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator