Geri
İleri  

Bursaspor'un İstanbul kabusu

Bursaspor, ligde ve kupada İstanbul takımlarıyla oynadığı 7 maçta da galibiyet alamadı. Yeşil beyazlı ekip bu maçlarda 5 mağlubiyet 2 beraberlik elde etti.

Spor Toto Süper Lig'de 18 maçta 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçlarında da 4 maçta 3 mağlubiyet 1 galibiyet aldı. Yeşil beyazlı ekibin bu sezon lig ve kupada İstanbul takımlarıyla oynadığı 7 maçtan da galip gelememesi dikkat çekti.

2'inci haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a mağlup olan Bursaspor, 3'üncü haftada Galatasaray'a 3-2 yenildi. 8'inci haftada Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar 10'uncu haftada Kasımpaşaspor'a 2-1 mağlup olurken, 11'inci haftada Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı.

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3 ve 4'üncü haftasında Fenerbahçe ile oynadığı iki maçtan da 3-2 ve 3-0'lık skorlarla yenilgi ile ayrıldı. Yeşil beyazlı ekip ligin 19'uncu haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ardından da 20'nci haftada kendi sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator