Geri
İleri  

Bucaspor'a 3 yeni isim!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bucaspor'da transfer için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bucaspor yönetimi, transferde yaşanan tıkanıklığın ardından yolların ayrılma noktasına geldiği teknik direktör Samet Aybaba'yla "devam" kararı aldıktan sonra kadroyu güçlendirmek için taarruza geçti.

Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor'un Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Rodrigo Zurita ve Brezilyalı santrfor Beto'yu renklerine bağladı. İzmir temsilcisi, Estonya Milli Takımı'nın kalesini koruyan Norveç 2. Lig ekibi Bodo-Glimt'in file bekçisi Pavel Londak'ı da Antalya kampına getirdi.

Bursasporlu Kirita'nın işinin de büyük ölçüde bittiği açıklandı. Başkan Şeref Üstündağ henüz resmi imzalar atılmamasına rağmen bu transferlerde önemli yol aldıklarını belirterek, "Ara transfer döneminde işi şansa bırakmayacağımızı, takımlarında forma giyen, hazır ve tanıdık futbolcuları alacağımızı söylemiştik.

Gaziantepsporlu Zurita ve Beto ile kaleci Londak bu kriterlere uygun futbolcular. Hepsi de Teknik Direktörümüz Samet Aybaba'nın raporuyla Bucaspor'a geliyor. Zurita'yı bonservisiyle aldık, Beto'yu ise satın alma opsiyonuyla kiraladık. Bucaspor ligin ikinci yarısında bambaşka bir çehreyle taraftarların karşısına çıkacak" dedi.

Zurita, 2006'da Arjantin'in Club Atletico Cbolon takımından Gaziantep'e geldi. Solak futbolcu, kırmızı-siyahlı formayla dört sezonda dört gole imza attı. Brezilyalı Beto ise 2007-08 sezonunda Bulgaristan'ın Litex ekibinden alındı.

Beto Gaziantep'teki ilk yılında 5, ikinci yılında 12, üçüncü yılında ise 7 gol kaydetti. İlk yarıda ligi boş geçen sambacı, Türkiye Kupası'nda bir kez ağları havalandırdı.

Estonyalı kaleci Londak ise dört yıldır Bodo-Glimt forması giyiyor. Norveç'te bir 2. Lig şampiyonluğu, bir kez küme düşme acısı yaşayan Londak, 1.91'lik boyuyla dikkat çekiyor. Fırtına'nın Antalya kampında iki Sırp oyuncu da deneniyor.


✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator