Geri
İleri  

Brezilyalı Ronaldo'dan Portekizli Ronaldo'ya...

Brezilyalı efsane oyuncu Ronaldo Nazario, Real Madrid ile olan sözleşmesini 2021'e kadar uzatan Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

- SPORX DIŞ HABERLER - Brezilyalı efsane oyuncu Ronaldo Nazario, Real Madrid ile olan sözleşmesini 2021'e kadar uzatan Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

Portekizli oyuncunun, kulüp için oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Ronaldo, ''Cristiano, Real Madrid'de emekli olursa ve sonrasında bile kulüpte çalışırsa harika olur. İnanılmaz bir liderlik özelliği var.'' dedi.

Ballon d'Or adayının Lionel Messi yerine Cristiano Ronaldo olduğunu açıklayan efsane futbolcu, Real Madrid teknik direktörü Zinadine Zidane için de övgü dolu sözler söyledi.

Ronaldo, Zidane için ''Harika bir koç. Kısa sürede çok iş başardı ve oyuncuların saygısını kazandı'' derken, Fransız futbol adamı hakkında ''Beraber oynadığım en iyi futbolcu'' değerlendirmesinde bulundu.

El Fenomeno lakaplı futbolcu, Real Madrid forvetleri hakkında da çarpıcı sözler söyledi. Alvaro Morata'nın takıma katılmasının büyük bir artı olduğunu vurgulayan Ronaldo, ''Karim Benzema veya Alvaro Morata'dan birisi ilk 11'de başlamayı hak ediyor. İkisi de oynamak için hazır olmalı. İki futbolcu da birbiriyle büyük bir rekabete girecektir. Bunun kazananı Real Madrid olacaktır.'' dedi.

Ronaldo ayrıca Isco, Lucas Vazquez ve Marco Asensio gibi oyuncuların da rekabetten kaçmaması gerektiğini belirtti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator