Geri
İleri  

Beşiktaş'tan 'beatbox' açıklaması

|| Son güncelleme

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Beşiktaş TV'de 'Sabah Keyfi' isimli programda gerçekleştirilen ve sosyal medyada gündeme oturan beatbox perfomansı ile ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Beşiktaş TV'de 'Sabah Keyfi' isimli programda gerçekleştirilen ve sosyal medyada gündeme oturan beatbox perfomansı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş JK İletişim Danışmanı Rıdvan Akar tarafından yapılan açıklamada, kulüp televizyonunda yayınlanan Sabah Keyfi isimli programda Şehir Tiyatroları'ndan Beşiktaşlı kimlikleri ile tanınan üç sanatçının ağırlandığı belirtildi.

Beşiktaşlılık kimliği ile ilgili yapılan sohbetin ardından üç sanatçının bir performans sergilediğini ifade eden Rıdvan Akar, "Bütün iyi niyete rağmen ortaya, Beşiktaş taraftarını rencide eden, taraftarın kabul edemeyeceği, açıkçası acemi bir 'şey'çıktı" dedi.

Program yayından kalkacak

Programın bir video paylaşım sitesine yüklendiğini ve sonradan kaldırıldığını sözlerine ekleyen Akar, "Alınan kararla Sabah Keyfi programının yayından kaldırılmasına karar verildi. Programın içerik ve denetiminde daha duyarlı olmamız gerekirdi. Bu aşamada bütün Beşiktaş camiasından özür diliyoruz" diye konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator