Geri
İleri  

Beşiktaşlılar'dan Antalyaspor maçı için çılgın hazırlık

|| Son güncelleme

Beşiktaş'ın Antalyaspor maçının seyircisiz oynanma kararı, Tahkim Kurulu tarafından onandı. Bu gelişmenin ardından Beşiktaşlı taraftarlar çılgın bir hazırlık başlattı.

Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynadığı Süper Kupa maçının ardından Antalyaspor karşılaşmasını seyircisiz oynamasına yönelik cezaya itiraz etmesi sonuç bulmadı. Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş'ın seyircisiz oynama cezasını onamasının ardından, siyah-beyazlı taraftarlar harekete geçti.

Sosyal medya üzerinden harekete geçen Beşiktaşlılar, Vodafone Park'ta buluşma kararı aldı. Profesyonel Disiplin Kurulu'nun kararına isyan eden, Tahkim Kurulu'nun kararıyla yıkım yaşayan Beşiktaşlılar, şampiyon takımlarına destek verebilmek için Dolmabahçe'ye gitme kararı aldı.

Özellikle twitter'da, Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlı renklere gönül vermiş diğer taraftarları da maça davet ederek, Vodafone Park etrafında binlerce kişi ile toplanma ve takımı destekleme kararı aldı.

FİKRET ORMAN; "EVDE İZLEYİN, GELMEYİN"

Bu kampanyanın ardından ise Fikret Orman'dan taraftarlara "Stada gelmeyin" uyarısı yapıldı. Fikret Orman, Medel'in basın toplantısının ardından yaptığı konuşmada "Herkes maçını evde izlesin. Taraftar arasına sızan kişiler olabilir ve işleri başka yere çekmeye çalışabilirler. Uyanık olalım, biz bir spor olayı yapıyoruz. Tarihte ilk kez haksızlığa uğramadık. geçen sene şampiyonluğa giderken Talisca'ya da ceza verdiler ama biz yine şampiyon olduk. Herkes evinde maçı izlesin ve dua etsinler. Kimse galeyana gelmesin, Beşiktaş bizim Beşiktaş'ımız" açıklamasını yaptı ve ricada bulundu. 














✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator